sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Viikonlopun kuulumiset

Rakkaat lapseni <3


Lana <3

Lana <3

Ei jaksanut eikä ehtinyt kirjoittamaan viikonloppuna, joten käydään nyt läpi tapahtumat.
Perjantaina Jukka lähti siis Räpsän kanssa viettämään iltaa ja mä sain seurakseni Miikkan ja Lanan. Tuijoteltiin elokuvia ja värjättiin mun hiuksia samalla, pohjalle tuli tumman vaaleaa ja päälle vaaleampia raitoja. Alkoi sen verran meinaan pinkki kyllästyttämään sen kamalan juurikasvun kanssa. Nyt tää pää on niiiiin kiva.
Joskus kymmenen-puoli yhdentoista aikaan lähdettiin viemään Miikkaa kotiin ja suunnattiin siitä moikkaamaan paria Lanan kaveria. Sieltä kun lähdettiin ajelemaan pois päin, soitettiin Jukalle ja käytiin poikia moikkaamassa Naantalin seurahuoneella. Kello ei siis ollut vielä edes kahtatoista ja Jukka oli ehtinyt jo nukahtamaan kerran, oksentamaan ja laulamaan äänensä käheäksi (sitä se on kun juo niin harvoin) ja oli hyvässä humalassakin. Viivyttiin seurahuoneella pilkkuun asti, heitettiin pojat toiseen paikkaan ja suunnattiin takaisin meille. Katseltiin jonkun aikaa leffaa ja kun Lana lähti kotiin, mä painuin Safin kanssa nukkumaan.
Oli hieman vaikea nukkua yksin, kun tottunut että Jukka on vieressä. Säpsähtelin kaikkia ääniä ja pyörin sängyssä. Kyllä se uni mut sitten jossain vaiheessa onneksi löysi.



Aamulla Safi päätti, että ei nukuta pitkään ja narisutti vaatehuoneen ovea puoli yhdeksän aikaan. Oli sitten pakko nousta kun pieni kissaneiti sitä vaati. Haha.
Jukkakin kömpi kotiin yhdentoista maissa muistaakseni. Hetken aikaa vietettiin aikaa yhdessä, kunnes hieman kahden jälkeen lähdin kävelemään Emmille ja Jukka painu nukkumaan.
Emmin ja Antin kanssa käytiin kaupassa ja suunnattiin Emmille leipomaan. Suunnilleen 5 tuntia olin paikan päällä ja saatiin aikaiseksi voileipäkakku, tonnikalapiirakka ja täytekakku. Pariin otteeseen onnistuin ruiskimaan kermaa päälleni kun vatkasin sitä vaahdoksi. Ehkei musta tule kokkia tai leipuria ainakaan.
Puoli kahdeksan maissa palasin kotiin ja Jukka nukkui edelleen. Mä ilkeänä kävin herättämässä toisen ja loppu ilta meni sohvalla rentoutuen ja puolen yön aikoihin suunnattiin nukkumaan.

Tänään oli rakkaan kummipoikani 2v syntymäpäivä juhlat. Paikalla ei ollut suurta ihmisjoukkoa, mutta ihan tarpeeksi Emmin suht pieneen kämppään. Tuli syötyä aika paljon.
Ihana katsoa Anttia ja haikeaa huomata, että aika mennyt hirveän nopeasti; juurihan mulla oli pieni nyytti sylissä ja nyt on touhukas poika, joka höpisee jo jonkun verran.


Antin synttäreiltä lähdettiin Paimioon Annun luokse Maxin nimipäivä-kahville.
Sieltä meidän mukaan tarttui Safille kaksi kaveria; pienet kissaneidit, jotka saivat meillä nimekseen Sissi ja Tessa. Annu oli pelastanut kolme pikkuista pentua, jotka olivat lopetus uhan alla ja päätti itse pitää yhden. Me ollaan jo jonkin aikaa mietitty Safille kaveria ja otettiin sitten nää siskokset. Kolme kissaa menee siinä missä kaksikin.
Annulta kun lähdettiin, käytiin lapset hakemassa vielä kotiin ja sitten pääsivät pikkuiset tutustumaan uuteen kotiinsa. Hirmu uteliaita olivat, joka nurkka piti tutkia. Safi oli ihmeissään, että mitä karvapalloja nää nytten ovat; seurasi pikkuisia koko ajan ja kävi varovasti haistelemassa. Hellästi myös tassulla välillä kosketti ja yritti ilmeisesti näyttää heti, että kuka käskee. Hyvin kuitenkin mennyt tähän asti, pikkuiset nukkuvat raapimispuussa ja Safi käy välillä haistelemassa ja nuolemassa heitä. Hirveän varovainen kuitenkin on vielä kun tottunut olemaan ainut kissa ja yht'äkkiä onkin kaksi pienempää kaveri jaloissa. Mutta eiköhän kaikki hyvin mene, Safi on kuitenkin ollut hellän pikkuisten kanssa.
Lapsetkin oli innoissaan ja välillä saikin komennella heitä, että antavat kissojen rauhassa tutustua uuteen kotiinsa. Hieman oli kyllä Erin ja Jerry levottomalla tuulella, Jerry varsinkin. Lievätkö saaneet viikonloppuna taas tahtonsa läpi joka asiassa? Noh, kyllä he siitä taas päivässä tai parissa rauhoittuvat.
Tessa ja Sissi <3

Tessa

Sissi

Safi ja Tessa

Jerry ja Sissi

Lana osti Erinille aivan ihanan mekon, johon rakastui äidin lisäksi myös tytär.
Loppu ilta meni mekko päällä ja neiti sanoi olevansa kaunis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti