maanantai 12. marraskuuta 2012

Lahja vauvalle

Sain tänään Lanalta lahjan. Tai oikeastaan meidän tuleva prinsessa sai. Lahja ja lahjan antaja odottivat meillä kun tultiin harkoista. Lapset oli hirmu innoissaan tutkimassa mitä pikkusisko sai. Pisti hymyilyttämään.
Jerry omi heti apina-pehmolelun itselleen (niiin söpö, pääsee pinnasänkyyn), mutta onneksi mä sain varastettua sen takaisin kun Jerry innostu sellofaanista.
Erin oli niin innoissaan, että yritti änkeä (ja osittain onnistuikin) sellofaanin sisään tutkimaan tavaroita. Jokainen olisi pitänyt avata heti, mutta sain hämättyä ja lopulta neiti tyytyi ojentamaan tavarat pois paketista.


Paketista paljastui apinapehmon lisäksi amme, ylisöpö viltti, vaippoja, pikku Myy tuttipullo, tutti + tuttiketju, ruokalappu, vaaleanpunaiset sukat, Herra Hakkarainen lyhythihainen body, marjapuuron väriset tumput, vaalenpunainen aluslakana, vaaleanpunainen tyynyliina ja vihreä tyynyliina.
Ihana ystävä <3 Ja ihana yllätys, osittain Lana paljasti, että jotain tekee, muttei kertonut mitä hommasi.
Nyt on hirveä into päästä äkkiä laittamaan pinnasänky kuntoon, heh. Luultavasti sen huomenna teenkin ennen neuvolaa. Nyt en viitsi mennä kolistelemaan, mutta hinku on kova. Tahtooo nyt.. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti