torstai 1. marraskuuta 2012

Candy art






Tehtiin siis karkkitaidetta tänään. Idea tuli Mintun MAMI GO GO -blogista. Mä ihan yllätyin kuinka kauan lapset jaksoi keskittyä ja meni tosi pitkään ennen kuin yksikään karkki katosi noiden herkkusuiden mahaan. Erin ja Jerry kyllästyi jossain vaiheessa ja päätti puputtaa meidän rakennusaineita, mutta Eetu keskittyi vaikka kuinka kauan ja pojun sisältä paljastui sellainen taiteilija, josta en tiennyt. Olin ihan yllättynyt kun jätkä rakenteli kuutioita, taloja, sun muita geometrisiä kuvioita. Itse asiassa taisin tuijottaa suu auki. Eikä Eetu ole ennen näyttänyt mitään mielenkiintoa tämän tapaiseen puuhasteluun; kyllähän Eetu tykkää legoilla rakentaa, mutta että tykkää tälläisestä vähän vaativammastakin. Pyyteli vielä, että tehdään tätä uudestaankin. Taidankin lykätä loput tarvikkeet (ostin sen verran reilusti karkkia ja cocktailtikkuja, että niitä jäi) jätkän eteen kunhan Erin ja Jerry lähtee iskäilemään.
Suosittelen tätä puuhaa kyllä kaikille, lapsille ja lapsenmielisille, oli hauskaa rakennella, varsinkin kun sai tehdä sitä lasten kanssa yhdessä. Ja kun muuta ei tarvittu kuin Ässä Mix -karkkeja ja cocktailtikkuja. Niin ja siimaa jos haluaa laittaa niitä roikkumaan. Meillä roikkuukin nyt lasten (ja mun) taideteoksia olohuoneen ja keittiön ikkunoissa.

2 kommenttia:

  1. Hyvä idea. :) Ja hienoja "himmeleitä" olette tehneet. :) Pitääpäs tehdä samanlaisia sitten kun Väinö on "karkkiiässä". Nyt voitaisi tehdä sanasaol-pureskelutableteista sellaisia. Ne on Väinön herkkua. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) Oli kyllä hauskaa puuhaa äidin sekä lasten mielestä :)

      Poista