perjantai 9. marraskuuta 2012

...sekavaa tekstiä...

Huoh. Lähdettiin Lanan kanssa ostamaan tarvikkeita lahjaan ja Jukka ja Räpsä (Jukan työkaveri) jäivät lasten kanssa kotiin. Noh, kun takaisin tultiin, niin sai ikkunan takaa naureskella kun kaikki kolme lasta roikkui Räpsän käsissä. No, nauru loppui siinä vaiheessa kun näin kämpän. Käytiin lasten kanssa ostamassa vähän pullaa ja muffinseja kun Jukka ilmoitti, että saadaan kahviseuraa. Noh, yllätys yllätys, jätä kolme lasta kahden miehen kanssa niin kämppä täynnä muffinsia. Osittain osasin ottaa huumorilla, mutta alko ketuttaa kun tajusin että minähän ne sotkut siivoan (ENHÄN MÄ JUST SIIVONNUT KUIN KOLME PÄIVÄÄ!!). Jukka sanoi siivoavansa mutta, tadaa, lähti äsken nukkumaan ja edelleen kämppä näyttää samalta. Kai se on pakko sulkea kohta kone ja kiltisti siivota sotkut. ärrinmurrinkiukutus.

Oli kiva, että saatiin myös Jukan kaveri kahville, mutta Jukka tiesi, että mennään Lanan kanssa kaupassa käymään ja koko viikon sanonut, että mun tarttee viikonlopun aikana viettää omaa aikaa. Ja ei kun tänään tuli viestiä "koska tuutte? Tarttis Räpsä viedä Kaarinaan", eli suomennettuna "tuu jo". Ilkeetä sanoa omasta ajasta ja sitten pyytää kiirehtimään.


Sitten jotain kivempaa. Tein Lanalle eilen lahjan, mutta ikävä kyllä Erin on poikkassut kaikki mun ketjut, joten en saanut ketjuun laitettua. Toivotaan, että Lanalta itseltään löytyy joku ketju tms. Tälläinen se kuitenkin on:



Skanssissa käytiin lasten kanssa tänään. Jerry vilkutteli Nenäpäivä -keräyksen pelleille ja oli iloinen, kun pääsi ostamaan yhdeltä halin parilla eurolla. Eetu totesi, ettei koskaan halua sirkukseen ja ettei tykkää pelleistä. Jerry taas innoissaan höpisi, että "minä tykkään pelleistä. Minulle ne eivät ole tylsiä".

Täytyy myös kiittää muutamaa nais-ihmistä. Bussi, jolla tultiin kotiin, oli täynnä. No, eräs ihana vanhempi nainen otti Erinin viereensä, auttoi vielä neidin istumaan ja piti kurveissa huolta ettei prinsessa putoa. Ja toinen nainen otti Jerryn viereensä istumaan, siitä huolimatta että hänellä oli mukanaan 2 koiraa ja oli raukoilla vähän ahdasta. Eetun kanssa pidettiin toisistamme kiinni kun emme mahtuneet istumaan.
Kyllä tuli hyvä mieli kun huomasi, että mukaviakin ihmisiä vielä on. Arvostan suuresti ihmisiä, jotka viitsivät auttaa toisia. Varsinkin kun olen huomannut, että tämä pitää paikkansa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti