lauantai 24. marraskuuta 2012

Ystäviä & vauvan tuoksua ja tuhinaaKotiuduttiin juuri reissusta, lähdettiin siis eilen Pirkanmaalle moikkaamaan ihmisiä.
Ensin käytiin Sastamalassa ja vietiin lahja Pertsalle ja Ninalle. Nina oli valmistanut hirmuisen määrän ruokaa meitä varten ja rauhassa syötiin ja juotiin kahvit.
Sieltä suunnattiin Ylöjärvelle yöksi. Jonkun aikaa istuttiin iltaa Mikan, Nasun ja Tarun kanssa ja höpistiin.
Aamusta juotiin rauhassa aamukahvit. Jossain vaiheessa Ninnu ja Jonttu saapuivat paikalle ja Jukka pääsi leikkimään taas tietokone-insinööriä kun yrittivät Jontun kanssa selvittää, että miksei Jontun tietokone halua toimia. Syykin ilmeisesti selvisi, prosessori luultavasti menossa rikki.
Kun lähdettiin Ylöjärveltä, heitettiin Nasu ja Taru Elovainiolle ja lähdettiin ajelemaan Tampereelle. Suunnattiin moikkaamaan Jukan isoveljeä Jussia ja tämän poikia. Jussin vaimo ei ollut tällä kertaa paikalla.
Päästiin näkemään n. 1½ kk vanha pikkumies. Meinas itku tulla kun tuhisi mun sylissä ja se vauvan tuoksu <3 Mikään ei oo ihanampaa kuin pienen vauvan tuhina. Ei malttaisi odottaa, että oma nyytti on sylissä. Niin suloinen tapaus. On isoveljensäkin ihana, kun höpisi mulle dinosauruksista ja Jukan ja Jussin käydessä tupakalla, tuli kysymään saako ottaa keksiä.
Innostui isommat pojat vähän painimaankin, huvittavaa katsella kun tuossa iässä painitaan. Mutta pojat on poikia, eikö?!

Jussilta suunnattiin Tottijärvelle moikkaamaan Eetua ja Veikkaa. Oli paikalla myös pari poikien kaveria; Tommi, Aatu ja Sara. Viivyttiin hetken paikalla ja höpistiin tyhmiä ennen kuin lähdettiin ajamaan kotiin.
Tuli matkalla itkukin kun kuunneltiin Jipun Kaksi kauneinta -biisiä ja aloin miettimään meidän enkelivauvaa ja sitä, että ilman keskenmenoa hän olisi näinä päivinä vuoden ikäinen. Tuli hirveä kaipuu ja itku tuli väkisin. Itsenäisyyspäivänä suunnataan taas lasten kanssa käymään hautasmaalla viemässä kynttilä. Totesinkin Jukalle, että 5. ja 6.12 menee varmaan itkiessä (5.12 tulee seitsemän vuotta pappani kuolemasta ja 6.12 olisi ollut meidän enkelin laskettu aika). Ikävä ja kaipuu ei katoa koskaan. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti