keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Happy day


Ultrassa siis kävin tänään. Kaikki näytti hyvältä, syke oli normaali ja sydämessä kaikki kunnossa. Sai huokaista helpotuksesta. Lääkäri kehotti käymään kerran viikossa varmuuden vuoksi neuvolassa kuuntelemassa sydänäänet ja sanoi, että voi johtua mun kilpirauhasvaivoista, koska se voi vaikuttaa vauvan sydämeen. Onneksi kilpirauhasen toimintaa seurataan verikokeilla neuvolasta ja sisätautilääkärin kautta ja lisäksi vielä äitiyspolilla.
Siellä pikkuinen köllötteli. Hienosti on kasvanut neiti ja vähän ilmeisesti närkästyi ultralaitteella tökkimisestä, kun jälkeen alkoi riehumaan (aloitti kyllä jo hieman ultran aikanakin).
Jokin supistusrengas myös näkyi ultrakuvassa (koskaan ennen kuullutkaan), mutta lääkäri sanoi ettei tarvitse huolehtia, vauvalla on kuitenkin tarpeeksi tilaa. Käski nyt vain ottaa rennosti ja nauttia raskaudesta. Kyllähän se hieman auttaa, jos käyn viikottain kuuntelemassa, että kaikki on hyvin. Onneksi neiti myös potkii aika usein.
Nyt uskalsi hyvällä mielellä pistää pinnasängynkin kuntoon tänään. Muuten on jo valmiina odottamassa käyttäjäänsä, täytyy vielä vain odotella että saadaan reunasuojus takaisin meidän äitiltä, kun annettiin sinne korjattavaksi.
Erin ei enää jaksaisi odottaa vauvaa, katseltiin frendejä ja kun Rachelin vauva syntyi, neiti höpisi, että meidän vauva tulee pian ja hän saa vauvan syliin. Malttamaton <3
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti