maanantai 5. marraskuuta 2012

Nimetön

Nyt kun on aamun (suht.) rauhallinen hetki, ehti tulla pyörähtämään täällä ja kertomaan viikonlopusta.
Perjantai oli siis aika väsyttävä henkisesti.
Erin ja Jerry pääsi lähtemään isälleen vasta puoli seitsemän aikaan, vähän myöhään omasta mielestäni. Samalla herra ilmoitti muuttaneensa takaisin Paimioon, ihan extempore. Aikuinen ihminen ja tekee mitä haluaa, mutta mietityttää vaan tuo, kun erottiin hieman alle 2 vuotta sitten ja on sinä aikana muuttanut useamman kerran. Ei siinä muuten mitään, mutta lapsia ajattelen. Ei oo heille kovin kiva, että vähän väliä muutetaan ja kaverit vaihtuu koko ajan.. Noh, jos nyt jäisi Paimioon asumaan pidemmäksi aikaa.
Mutta takaisin asiaan. Eetu lähti mummille kyläilemään seitsemän aikoihin. Me lähdettiin kaupassa käymään sitten, ei sinne mitään asiaa ollut, kunhan käytiin kiertämässä sillä idealla, että jos tulee jotain mieleen. Mä ostin ystävä pariskunnan lahjaan ensimmäiset tarvikkeet ja illalla sitä väsäilinkin, tosin siitä sitten hieman myöhemmin, kunhan saan valmiiksi niin laitan teille työvaiheet *hymy*
Loppu ilta meni sitten rentoutuessa sohvalla, mä kudoin ja touhusin sen lahjan kimpussa, Jukka jumitti elokuvaa.

Lauantaina suunnattiin Paimioon. Meillä oli Annun luona pienet Halloween -illanistujaiset pienellä porukalla, meitä oli paikalla vain minä, Annu, Jukka, Makke ja Katja. Syötiin Annulla ja kun kaikki oli tarpeeksi haudasta nousseen näköisiä, lähdettiin paikalliseen ravintola Poimariin. Poimarista ei ole paljoa kerrottavaa, tylsä paikka. Saatiin me hieman huomiota osaksemme, kun olimme ainoat laittautuneet (meidän lisäksi parilla miehellä oli "verta" naamassaan ja vaatteissaan ja toisella oli lääkärin vaatteet päällään). Mikä kumma on kun ei ihmiset halua yhtään panostaa vaikka Poimarissa oli nimenomaan Halloween bileet?! Noh, eräs vanhempi mies tuli kysymään multa, että "kuka teki?" ja naureskeli meille. Eräs toinen miespuolinen henkilö koputta mua olkapäälle ja totesi, että "hieno naamari", (teki mieli todeta takaisin että "sulla myös", mutta tyydyin naureskelemaan ja kiitin. *wink*).
Ja teille kauhistelijoille, mä olin PoimarissaKIN vesi- ja cokislinjalla, en juonut alkoholia, en koskaan juo alkoholia kun odotan *hymy*

Sunnuntaina käytiin Miikkan luona synttärikahveilla ennen kuin lähdettiin hakemaan lapsia. Ilta menikin siivotessa ja pyykkiä viikatessa. Aloin siivoamaan perusteellisesti, tekemään hyllyihin hieman tilaa (jos joku muu turkulainen tai lähistöllä asuva on saanut saman idean, tässä loistava vinkki teille.) ja lastenhuone tuli järjestettyä uudelleen. Ei tullut hommat valmiiksi illalla vaikka puoli kahteentoista asti touhusinkin. Jukkakin totesi mulle yhdessä vaiheessa, että "sä oot tollanen yöapina. Sellanen millä silmätkin on ku lautaset!" kun olisin voinut jatkaa hommia varmaan aamuun asti. Haha. 
Kohta jatkamaan hommia, jos saisi tänään kaiken valmiiksi jopa. 

Tässä vielä muutama kuva lauantaista:









2 kommenttia:

  1. Ewwww kauheita noi sormet! :D Eli hyvin onnistuttu niiden suhteen.

    VastaaPoista
  2. Heh, olihan ne hieman kauheita :D mutta maku oli hyvä (omar karkeista tehty)

    VastaaPoista