torstai 22. marraskuuta 2012

On se perunakin luonnonkaunis

Muutamassa seuraamassani blogissa on parin päivän sisällä näkynyt meikittömiä kuvia, luonnonkauniita naisia, joten tämä äiti päätti myös osallistua. Alunperin haaste lähti Veeran Tyyliä metsästämässä -blogista.


Tässä siis oma luonnollinen naamani. Kuva otettu heti aamusta, joten uni on vielä silmässä, hiukset miten sattuu (niinkuin yleensäkin, normaalisti aamusta heitän hiukset vaan pikaisesti kiinni), finnejä ja mustapäitä naamassa, yms yms yms.
80% ajasta kuljen tämän näköisenä ihmisten ilmoillakin, kaukana on ne ajat, jolloin piti olla meikkiä naamassa kun lähti kaupassakin käymään, nykyään kulutan aikaani mieluummin lasten kuin meikkien parissa. Silti vieläkin kuvissa haluan olla vähän laitettuna, ehkä olen hieman itsekriittinen sen suhteen.

Itsekin mielelläni luen blogeja, joiden kuvista näkee, että hei, tätä kirjoittaa ihan oikea ihminen, virheineen kaikkineen. Ihminen, joka ei aina jaksa laittautua, jolle tulee myös näppylöitä naamaan, jonka koti ei aina ole siisti ja kuin kiiltokuvasta..
Itse olen saanut toistaiseksi vain positiivista palautetta (kiitos teille lukijat), mutta en ymmärrä miksi täytyy toisia mennä haukkumaan? Ja anonyymisti. Tuleeko siitä itselle parempi olo kun saa mollata toista? Varsinkin ulkonäöstä. Jokaisessa meissä on virheemme, toisissa ne virheet vain ovat luonteessa ja niitä ei saa pienellä meikillä piiloon.


En jaksa tähän toistella samoja asioita kuin muut, jos mun ajatuksen kulut kiinnostaa, Lähiömutsin ja MAMI GO GO Mintun blogeista löytää lisää tekstiä johon samaistun.

2 kommenttia: