keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Huomenta Suomi..

Kello on 7:57 ja täällä ollaan melkein tunti oltu vähemmän pirteänä hereillä. Eilen jäi siivoaminen kesken kun lähdettiin Annun luokse leikkimään ja tää jääräpää oli päättänyt, ettei tee kolmea päivää kauempaa suursiivousta. Loppujen lopuksi se meni niin, että puoli yhden aikaan yöllä lopettelin urakkaani (ja kroppa kiittää). Energiaa olisi kyllä vielä riittänyt, mutta tekeminen loppui kesken (tietenkin kylpyhuone olisi vielä pestävä, mutta se onnistuu illalla kun meillä on suihku-/kylpypäivä). Täksi päiväksi jäi vain pari pientä hommaa, ikkunoiden pesu sisäpuolelta ja peilin putsaus, niitä kun ei voinut illalla tehdä kun peilit pitää meteliä liikkuessaan kiinnikkeissään ja ikkunoiden puhtautta ei näe illalla.

Yöllinen siivous on ihan kivaa, saa rauhassa tehdä, varsinkin kun sain Jukankin pois jaloista kymmenen maissa. Ainoa miinuspuoli on se, että on suht. hiljaista. Ei viitsi mp3-soitintakaan kuunnella samalla, koska vaikka lapset nukkuvat kolinasta ja pienestä metelistä huolimatta, niin äitin täysillä hoilaaminen keskellä yötä tuskin pitää rakkaita höyhensaarilla. Ainoa, joka mun touhuilua seuraili ja välillä hieman häiritsi, oli Safi. Pieni karvapallo ei malttanut mennä nukkumaan ilman mua, hän meinaan iltaisin tulee hetkeksi mun rinnan päälle pötköttämään ja siirtyy siitä mun viereen. Ihana kissa <3

Oon kyllä ylpeä, että sain näin nopeasti suursiivouksen tehtyä, yleensä siihen menee viikko. Pohdiskelin siivotessani, että meillä on Jukan kanssa siivouksen suhteen eri tyyli; Jukka nostaa tavarat lattialta paikoilleen ja putsaa lattiat. Mä taas siivoan harvemmin, mutta kun siivoan, haluan tehdä sen perusteellisesti (pyyhin pölyt, pesen lattiat, joskus jopa katson turhat roinat läpi). Tulin siihen tulokseen, että alitajuisesti teen näin, koska sitten on kivempi (ja helpompi) pitää kämppä siistinä, tosin jos joku muu jättää tavaroita vääriin paikkoihin, niin totean, etten jaksa siivota muiden jälkiä (paitsi lasten) ja se siitä kämpän siisteydestä.

Mutta eiköhän nyt ole höpötelty ihan tarpeeksi siivoamisesta..

Siivouskaverini <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti