lauantai 10. marraskuuta 2012

Silmät ristissä ja aivot narikassa..

Kello 7:39 ja äiti on ollut hereillä 50min. Muutaman tunnin unilla pitäisi sinnitellä tää päivä. Onneksi tätä on harjoiteltu tässä jo viisi vuotta. *hymy* Ja kun tarpeeksi kahvia saa, mikä vaan on mahdollista, ehkä jopa herääminen tästä horroksesta.
Jukka olisi kyllä noussut lasten kanssa, mutta vasta kun mä jo olin ylhäällä ja pukemassa. Joten tilanne on se, että Jukka kuorsaa tuolla ylhäällä ja me katsellaan lasten kanssa My Little Pony'a, kaikkien lasten lempiohjelmaa.

Aina sanotaan, että lasten suusta kuulee totuuden. Noh, odoteltiin lasten kanssa, että lastenohjelmat alkaa ja ostos-tv'ssä mainostettiin jotain selluliitin poistajaa ja Jerry totes: "äiti, ostetaan sulle tollanen kone". Kiitos rakas poikani. <3 Ehkä mä alan harkitsemaan sitä, että alan harrastamaan lisää liikuntaa.

Löysinpä eilen Jukalle isänpäivä lahjan kun käytiin Lanan kanssa kaupassa. En tosin näytä sitä teille vielä, huomenna vasta, ettei vain käy niin että Jukka saa tietää. Ja toinen osa pitää käydä vielä ostamassa.
Ensin tuskailin lahjan kanssa, olisin halunnut että lapset saavat tehdä jotain, mutta pää löi tyhjää, enkä keksinyt mitään ideoita. Sitten satuimme käymään Skanssissa jossain uudessa liikkeessä nimeltään Tiger Store. Sieltä löytyy kaikkea enemmän ja vähemmän tarpeellista. Ja hinnat useimmissa tavaroissa muutaman euron luokkaa. Jotkut ihan hauskoja, esim "Ex-lover" voodoo nukke.
Ehkä sieltä löytyy kivoja joululahjojakin kun lähden hankkimaan niitä.

Haave <3

Minä <3 sänky

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti