torstai 29. marraskuuta 2012

Jouluvaloja ja kissanpentuja


Eilen sain mäkin vihdoin kaivettua joulukoristeet varastosta (eihän mun oo pitänyt tehdä se kun jo pari viikkoa, hups.). Vähän petyin kun muistin, että meidän kynttelikkö meni rikki viime vuonna. Tarttis varmaan ostaa lisää valoja, että saisi yläkertaankin laitettua. Nyt meillä kuitenkin on jotain valoja (toinen on tosin ulkovalo, mutta sopii niin kivasti meidän olohuoneeseen).
Tuli kans joku inspiraatio  ja parista kuusenkoristeesta väkersin tuollaisen "oksan", jolla istuu punatulkku.

Alkaa koti näyttämään vähän jouluiselta. Tahtoisin kuusenkin jo, mutta tarvitsisi käydä ensin ostamassa se. Oon suunnitellut valkoista muovikuusta, se kun on kivemman näköinen kuin vihreä. Oikea olisi tietenkin mieluisin kun tuoksuukin niin hyvältä, mutta kissojen takia tyydytään tänä vuonna muoviseen versioon. Säästetään siinäkin mun hermoja kun ei tarvitse imuroida neulasia joka paikasta.
Sunnuntaina varmaan leivotaan lasten kanssa ensimmäinen satsi pipareita ja torttuja. Tuntuu vaan, että joulu tulee taas vauhdilla. En oo edes kaikille vielä keksinyt lahjaa, joten alkaa pian iskemään paniikki (haluan olla ajoissa valmis, en viime tipassa).Tulin eilen siihen tulokseen, että meidän uudet tulokkaat, Sissi ja Tessa, ei tykkää tietokoneista. Sissi yleensä yrittää purra johtoa (onneksi on sen verran kestävä johto ja tekee sitä vain kun mä istun koneella jolloin voin työntää pikkuisen pois, ettei ole saanut vahinkoa itselleen tai johdolle).
Tessa eilen taas oli sitä mieltä, että läppäri on jokin pirun keksintö, hyökkäili näytön kimppuun ja yritti purra sitä. Ja jos selasin sivua alaspäin, kävi tassuilla läiskimässä kuvia. Eikä auttanut vaikka siirsin hänet pois varmaan 25 kertaa, ei kun aina vaan uusi hyökkäys. Sisukas kaveri.
Yleensä muutenkin jos joku on koneella, jompi kumpi (hyvällä tuurilla molemmat) tulevat kävelemään näppäimistölle. Oon Safille yrittänyt sanoa, että opettaa pikkuisille tapoja; Safi kun oppi tosi nopeasti, että mitä tässä talossa saa tehdä ja mitä ei, ja on muutenkin ollut tosi kiltti kissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti