maanantai 10. joulukuuta 2012

Kuusen pienet kynttiläiset

Siinä se viikonloppu taas meni. Arvasin oikein, Jukka pelaili aika paljon veljensä kanssa ja mä yritin siinä samalla sitten vähän siivota ja pestä pyykkiä. Nukuin myös mahdollisuuksien mukaan, tuota univelkaa kun on kertynyt ihan kehuttavasti taas.
Käytiin me Eetun kanssa myös pulkkailemassa. Eetu olisi koko ajan halunnut mennä kovaa, mutta enhän mä jaksa juosta. Tyydyttiin siis kävelemään jonkin aikaa.
Leikattiin myös Eetun hiukset lyhyiksi. Ehkä liiankin, mutta kasvaa ne siitä. Eilen kun haettiin Erin ja Jerry kotiin, ja Eetu otti pipon pois, Jerry katsoi Eetua ja kysyi "mitä sinun hiuksille on tapahtunut?!". Yritettiin selittää, että Eetulta leikattiin hiukset ja, että Jerryltä leikataan myös tässä joku päivä. Jerry alkoi nauramaan ja sanoi Eetulle, että "sinä näytät ihan vauvalta!". Ja pakko myöntää, että ehkä Eetu näyttää nyt hieman nuoremmalta. Ainakin omaan silmään.

Käytiin lauantaina ostamassa valkoinen joulukuusi. Bauhaus'ista kun löydettiin sopivan hintainen. Tietenkin olisin kaivannut ehkä hieman pidempää (on vain 180cm korkea) ja tuuheampaa, mutta tuo saa kelvata tämän vuoden. Täytyy vaan sanoa Jukalle, ettei hirveesti seisoskele vieressä 191 senttisen ruhonsa kanssa, kun näyttää meidän kuusi heti ihan kääpiöltä.
Lapset oli innoissaan, kun pääsi koristelemaan. Tosin mä sain välillä huomautella, että laittaa koristeita muuallekin kuin alimmille oksille.

Mun ilta meni joulukorttipajalla. Väsäsin suurin piirtein 50 korttia. Toisiin käytin enemmän aikaa kuin toisiin, osa kun lähti iso-Eetun mukana Tampereelle.

Mutta nyt aamukahvia, hetken päästä kävellään lasten kanssa neuvolaan hakemaan verensokerin-mittauslaite (hyi yök yök).

Illalla taas lasten harjoituksiin ja niiden jälkeen Lanan kanssa lenkille. Ja jos vaan Jukan kanssa jaksetaan, niin yritetään taistella piparitalon osat uuniin ja jos saisimme sen vielä kasattuakin. Viime vuonna kun meni hermot kasaamisen kanssa ja luovutin. Tänä vuonna uusi yritys.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti