perjantai 7. joulukuuta 2012

Joulumieltä etsimässä

Tänään on yritetty metsästää mun kadonnutta joulumieltä. Oon aina ollut hyvinkin jouluihminen, tänä vuonna on joulumieli kadoksissa. 17 päivää jouluaattoon eikä yhtään tunnu siltä.

No anyway. Tänään paisteltiin lasten kanssa muutama satsi pipareita, saatiin se ihana piparin tuoksu leijailemaan tänne hetkeksi <3 Suuhunhan sitä taikinaa meni aika reippaasti, mutta saatiin me jonkun verran pipareita leivottuakin sentään. Täytyy myöntää, että taisi sitä äidinkin suuhun mennä pari palasta, heh.


Otettiin myös joulukorttikuvia. Tuntuu, että koko kuvaamisen ajan mä toistelin "ei ei ei, pysy nyt hetki paikallas jooko", "yks vielä", "hymyilkää nyt hetki... Eetu älä irvistä". Noh, saatiin me pari onnistunutta, viikonlopun aikana saakin sitten tulostaa ne ja alkaa toimittamaan kaikille. Voi olla, että tänä vuonna ei kaikki saa korttia. Mielelläni kaikille lähettäisin, mutta tänä vuonna oon hieman laiskempi. Viime vuonna postitin muistaakseni n. 60 korttia.
ensi vuonna sitten voi taas skarpata ja laittaa kaikille. Jos muistaisi vähän aikaisemmin olla liikkeellä asian suhteen.


En oo vieläkään keksinyt kaikille joululahjaa. Tuntuu vaan, että aika loppuu kesken ja pää lyö tyhjää. Arvostan kuitenkin niitä itsetehtyjä lahjoja. Paniikki iskee pian.
Joulu muutenkin vielä hieman avoinna, tarvitsee tänään sopia Erinin ja Jerryn isän kanssa, että kumman luona lapset ovat aaton ja kummalla taas seuraavat päivät. Myös uudesta vuodesta pitäisi sopia.
Äitin kanssa pitää miettiä mitä jouluruokia minä valmistan ja mitä äiti valmistaa, aatto kun varmaan vietetään yhdessä.
Sen lisäksi tarvitsisi jostain etsiä suht edullinen tekokuusi (kissojen takia ei viitsi aitoa ottaa vaikka mieli tekisi). Kovin jo haluisin päästä koristelemaan lasten kanssa kuusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti