tiistai 4. joulukuuta 2012

Mitä tänään tekisi mieli?

Anteeksi, taas raskausaiheinen postaus.


Mulla ei oo missään muussa raskaudessa vaihtunut mielihalut näin paljon. Eetua odottaessa söin paljon makeaa, Jerryä odottaessa suolakurkkuja ja Eriniä odottaessa hedelmä-turkinpippureita ja jalopeñoja. Tässä raskaudessa on vaihdellut mieliteot jatkuvasti. Aluksi olisin voinut juoda litroittain kaakaota ja syödä jääkaappikkylmiä dumleja. Sitten tuli lihan vuoro; jauheliha, kala, kana, paistettuna tietenkin. Sitten alkoi tehdä mieli nuudeleita ja salmiakkia.
Nyt mielitekoina ovat kahvi, suklaa ja klementiinit, kaikkia voisin popsia ja juoda mielin määrin. Suklaan ja kahvin kanssa yritän hieman rajoittaa, vauvaa ajatellen. Ja suklaansyömisestä saan morkkiksen, koska voin syödä levyn suklaata vartissa, ja jääkaappikylmänä tietenkin.

Toistaiseksi olen sentään välttynyt omituisimmilta mielihaluilta, kuten näiltä esim. maksalaatikkoa ketsupilla (mun korvaani tuo kuulostaa oudolta) tai hiekka tms. Pakko sanoa 'toistaiseksi', koska ei tiedä vaikka alkaisi myöhemmin himottamaan nekin.


Jännityksellä odottamaan, että mikä seuraavaksi. Hieman jo alkanut tekemään mieli mansikoita, kiiviä ja appelsiinia, vielä en tosin ole kaupasta niitä raahannut kotiin.
Huvittaa vaan, ettei ole kauaa mikään himo pysynyt. Mitä jos tämä onkin enne, että tuleva neiti ei osaa päättää mitään ja muuttaa mieltään usein? Haha.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti