maanantai 22. lokakuuta 2012

kesäkuu

Sitten siirrytään kesäkuuhun..

2. päivä lähdimme Espooseen. Serkullani oli lakkiaiset. Erin ja Jerry eivät olleet mukana kun olivat isällään ja Jukalla oli krapula, joten matkassa mukana minä, isi, Eetu ja Miikka. Oli kiva nähdä pitkästä aikaa sukulaisia isin puolelta vaikka mä vähän vierastankin tuollaisia juhlia.
Myös alkukuusta saimme juhlia syntymäpäiviäni. Vuosia on nyt mittarissa 24 (mihin se aika meni, tuntuu että just täytin 20?!). Kutsuttiin lähimpiä ihmisiä kahville. Olin hieman pettynyt kun parhaat ystäväni eivät tulleet paikalle, Jessica unohti onnitellakin ja Lana meinasi unohtaa (tuli onnittelut vasta illalla. Kahville sentään tuli seuraavana päivänä). Kävi täällä muutama vieras; äiti, Kari (isäpuoli), isi, Tanja (äitipuoli), Jontte, Suvi, Aleksei ja Miikka. Lahjaksi sain Jukalta digikameran (olin toivonut pokkaria kun se helpompi ottaa mukaan tilaisuuksiin missä ei jaksa raahata järkkäriä), läppärin ja äitiltä ulkokukan.
Kävin mä sitten samana iltana ja seuraavana päivänä kokeilemassa sitä kameraa. Ihan kiva mutta jotenkin omituinen käyttää enkä oo ihan tyytyväinen kun merkki on Nikon (oon vannoutunut Canonin käyttäjä). Noh, kyllä se siinä menee kuitenkin :)
Kesäkuun kaikki aurinkoiset päivät viihdyttiin pihalla ja sainkin ihan kivasti väriä (nyt se on jo lähtenyt kaikki).


Juhannuksena Eetu oli äitini kanssa mökkeilemässä ja Erin ja Jerry lähtivät isälleen, joten me Jukan kanssa suunnattiin auton nokka kohti Ylöjärveä. Oli kyllä ihan huippu juhannus. Meitä oli aika iso porukka paikalla; Jukka, minä, Ninnu, Jonttu, Taru, Nasu, Mikkis, Pertsa, Nina, Mika, Tiia, Jenni, Ville, Janne, Jemppu, Tahvo, Jere, Piia, Ulpu, Sani (? nimestä en oo varma) ja allekirjoittanut. En ole Nikosta ihan varma, kuvista en ainakaan Nikoa löytänyt.
Pelattiin krokettia ja muistaakseni Mikkis voitti. Pallot ja mailat ei ollut tarpeeksi lujaa tekoa kun välillä saatiin korjailla niitä jeesus-teipillä ja jossain vaiheessa Jukka pelas biljardi-tyyliin kun maila hajosi. Roudarinteipillä korjailtiin kyllä kaikkea muutakin, haavat sidottiin sillä, vihta sidottiin sillä, jne. Hulluilla on halvat huvit, idiooteilla ilmaiset (kumpia me nyt sitten mahdetaan olla?! haha).
Mikkis valmisti meille ihanaa loimulohta (joka ikävä kyllä hieman kärähti). Meni hetkessä koko kala.
Osa meistä lauleskeli karaokeakin (kiitos Pertsalle joka jaksoi raahata tavarat mukanaan).
Kesäkuun lopulla saatiin meille myös uusi asukas <3
Haettiin Padasjoelta meille kissa neiti. Ja juu tiedän että on aika pitkä matka ajaa kissan takia, mutta ihastuin häneen kun näin kuvat ja neiti oli pakko saada meille. Ihan kiva reissu oli, lapset ei onneksi ollut mukana (matkan pituuden takia). Matkassa oli mukana Jukka, Veikka, Lana ja tietenkin minä. Padasjoelta suunnattiin Nokialle viemään Veikka kotiin ja sieltä Sastamalan kautta kotiin. Pitkä reissu mutta sen arvoinen. Ensimmäinen ilta ja seuraava aamu neidillä meni arastellen uutta kotiaan, mutta seuraavana iltana jo änki syliin. Hän on erittäin seurallinen, viihtyy sylissä ja alkaa kehräämään jo ennen kuin edes ehdin silittämään.
Tulee hyvin toimeen lasten kanssa, vaikka välillä lähteekin karkuun kun Jerry haluaisi vieläkin koko ajan pitää sylissä. Joka ilta tulee  hetkeksi pötköttämään mun mahan päälle kun painun nukkumaan ja joskus nukkuu vieressäkin.
Ai niin, ja neiti sai nimekseen Safi. Hänen emonsa on puhdasrotuinen Maine Coon ja isä Norjan metsäkissan ja Siperiankissan MIX.

Kukkakimpun sain Jerryltä yllätyksenä eräänä päivänä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti