tiistai 23. lokakuuta 2012

Haaveilua

Oon Eetun raskaudesta asti haaveillut että joku pitäisi mulle babyshower'it, en lahjojen takia vaan olis kiva saada vähän sitä "spesiaalihuomiota" ja tuntea, että ystävät on mukana (niin moni ystävyyssuhde kun on kariutunut raskauksien aikoina kun ollut eri elämäntilanteet).. Aina välillä toi haave on haihtunut mielestä mutta taas kun menin lukemaan Essin blogista hänelle järjestetyistä yllätys vauvakutsuista niin äh.. Taas toiveena, vaikka iso epäilys onkin ettei toteudu.
Tyhmänä vielä oon villinnyt tätä "kuumetta" lukemalla muitakin juttuja noista ja kaikkia leikki-vaihtoehtoja ja mahdollisia tarjottavia ja kiitoslahjoja yms yms. Erittäin fiksua jooh. Onneksi tällä kertaa järki päässä ja pää sanoo ettei tule tapahtumaan ellen itse järjestä (mitä ei tosiaan tule tapahtumaan, tottakai ystävien pitää järjestää omasta tahdostaan ja mieluiten salaa niin mun ei tarvitsisi  vaivata päätäni millään järjestelyillä; muutenkin sen verran kaikkia illanistujaisia yms tulee pidettyä (tyttöjen iltoja, naamiaisia, lasten syntymäpäiviä yms)). Mutta se siitä haaveilusta, piti päästä purkamaan vaan tää pois mielestä, heh.


Jos sitten muita asioita. Tänään Antti ja Emmi kävi meillä. Oli ihanaa nähdä kummipoikaa pitkästä aikaa <3 Hirveän huono omatunto kun en oo saanut aikaiseksi mentyä Emmille (tai mihinkään muuallekaan). On vaan päivittäin sellanen olo että plääh (närästystä, väsymystä, pahoinvointia yms) ettei tuu mieleenkään että lähtisin lasten kanssa kävelemään tai bussilla mihinkään, se kun on oikein ratkiriemukasta puuhaa. Bussissa Eetu on ainut kun malttaa istua paikallaan ja pitää kiinni, kävellessä jokainen juoksee edellä ja mun kunnon kanssa ei juosta perässä..
Mutta Anttiin takaisin. Oli siis ihana nähdä pientä miestä taas ja jotenkin haikeeta huomata, että Antista on tullut iso ies, oppinut muutamia sanoja ja ensi kuussa täyttää jo 2v. Aika menee nopeasti, just mulla oli pieni käärö sylissä.
Myös Lana kävi taas kun on iltavuorossa. Musta on kiva nähdä Lanaa niin usein, iltavuoro-viikoilla tulee yleensä kahville ennen työpäivää ja aamuvuoro-viikoilla melkein joka päivä töiden jälkeen. Naureskeltiin tuossa yksi päivä, että kun lapset kyselee Lanan perään aina kun Lana ei ole meillä, niin kunhan ovat niin vanhoja, että leikkivät pihalla yksinään ni heidät varmaan löytää Lanalta (asuu lyhyen matkan päässä meinaan).

Muuten päivä on mennyt vähän sekalaisissa tunnelmissa. Paikkoja särkee, varsinkin liikkueessa, mikä vaikuttaa negatiivisesti mielialaan. Myöskin Erin on taas keksinyt erilaisia temppuja mun harmaannuttamiseksi. Toisaalta, kasvain on tänään potkassut muutaman kerran kovemmin (ainakin luulen, että ovat potkuja. Mulla on istukka etureunassa joten vaikeampi tuntea liikkeitä). Ihanaa kun pieni alkaa liikkumaan, helpottaa mun keskenmeno-pelkoja ja tuntuu todellisemmalta koko raskaus. Saa vain nähdä millaista rumbaa pieni pitää kunhan liikkeet alkavat tuntumaan enemmän, kävin meinaan 18.9  TYKSissä tutkimuksissa (raskautta seurataan tarkemmin kilpirauhasen liikatoiminnan takia) ja siellä ultrattiin ja katsottiin sykkeestä ja vauvan koosta, että onko meidän kasvaimella mahdollisesti liikatoimintaa. Noh, eihän hän meinannut olla hetkeäkään paikallaan, hoitajakin naureskeli että on joku adhd-kohtaus päällä kun riehuu ja potkii noin. Yritettiin molemmat salaa kurkkia sukupuolta mutta kumpikaan ei nähnyt mitään siltä riehumiselta.. Noh, ensi maanantaina sitten katsellaan näkyykö sukupuolta. Itselle sillä ei ole niin väliä, ainoa että osaan ottaa oikeat vauvanvaatteet esiin ja pestä ne. Jukkaa kiinnostaa enemmän kun on eka oma kyseessä. Ja on meillä lähipiirin kanssa leikkimielinen arvailu meneillään sukupuolesta..
Tekisi jo mieli kaivaa pinnasänky esiin ja pestä kaikki vauvanvaatteet ja laittaa kaappiin mutta tuntuu että on vähän aikaista vielä kun vasta puolessa välissä mennään. Minäkö malttamaton? Tarvikkeet on onneksi melkein kaikki jo hommattu (uudet rattaat, turvakaukalo yms kun vanhat menneet rikki tai lahjoitettu eteenpäin). Pikkujuttuja vielä tarvitsee hommata, mm. tuttipulloja, tutteja, itkuhälytin, EHKÄ ns. parvekevaunut tohon takapihalle, vaippoja, yms. Onneksi on aikaa vielä reilusti ja voi jättää vaikka alkuvuoteen...
Mutta nyt antamaan lapsille iltapalaa ja sitten pesulle ja nukkumaan. Jos itsekin pääsisi aikaisemmin sänkyyn tänään eikä kukkuisi hereillä puoleen yöhön..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti