maanantai 22. lokakuuta 2012

Heinäkuu

Nyt päästään jatkamaan oikeassa järjestyksessä. Haha..

Kuten jo mainitsin  äskeisessä postauksessa, Jessica muutti takaisin Turkuun ja me oltiin sitten muuttoapuna. Jessica epäili ettei kaikki mahdu meidän vuokraamaan pakettiautoon, mutta Jukka näytti että kyllä mahtuu. Auto olikin sitten lattiasta kattoon ihan täynnä, mutta eipä tarvinnut jättää mitään. Harmi ettei tullut kuvaa otettua.
Oltiin myös muutamaan otteeseen rannalla. Mäkin kävin vasta heinäkuussa kastamassa talviturkin. Oli se vesi kylmää silloinkin vielä, hyi. Musta on tullut ihme vilukissa, ennen sitä oli uimassa melkein heti jöiden lähdettyä.
Lanan kanssa käytiin myös taas kuvailemassa, siitä on tullut meille tapa että melkein joka kuukausi mennään. Ihan kivaa kun rakastan valokuvausta <3
Äitini ompeli myös lapsille asut, Erinille Pikku Myyn ja pojille Nuuskamuikkusen vaatteet. Tietenkin piti sitten "muumeilla" yhtenä päivänä. Kiva kun meillä muumit vieläkin kovassa huudossa.
Sadepäivät meni suurimmaksi osaksi sisällä ja aina auringon paistaessa suunnattiin pihalle tai rannalle. Mä jopa paloin heinäkuussa hieman..
Yleensä ollaan heinäkuussa lähdetty veneilemään isin kanssa mutta kiitos surkeiden kelien, tänä vuonna ei päästä ollenkaan. Harmi kun oon joka ikinen kesä ollut, 3 viikkoisesta asti. Nyt oli eka kesä kun en päässyt ollenkaan. No, ensi vuonna sitten toivottavasti taas.



Tuli käytyä myös korkeasaaressa mutta valittiin ihan väärä päivä. Oli tuskallisen kuuma ja ihmisiä paljon. Kaikki rattaat oli vuokrattu eikä muistettu omia ottaa mukaan, joten liikkuminen oli vaikeampaa (lapset juoksi eri suuntiin). Kuumuuden takia myöskään eläimiä ei paljon näkynyt, kaikki kun olivat varjossa tai nukkuivat.
Ensi vuonna uusi yritys?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti