maanantai 22. lokakuuta 2012

ja vihdoin, lokakuu..

Ja niin päästiin tähän kuuhun.
On tapahtumaa riittänyt. Lana kanssa oltiin "treffeillä" ja katsomassa Step Up Revolution. Tykkäsin ja paljon. Ja koska kyseessä oli "treffit" niin tottakai ostin Lanalle ruusun.
Eetu sai oman villatakkinsa vihdoin. Nyt kaikilla rakkailla on sellainen. Itsellekin olisi kiva sellainen saada mutta langat tulisi aika kalliiksi ja äitillä olisi iso homma. Noh, täytyy katsoa myöhemmin.
Erin on saanut olla mun ja Lanan koekaniinina kun ollaan kokeiltu kampauksia. Yritä vaan tehdä jotain neidille joka yrittää juosta karkuun. haha.

Jukalle myös syntyi toinen veljenpoika ja käytiin katsomassa pientä kun oli pari päivää vanha. Ihana nyytti. Pieni ei vaan halunnut seurustella meidän kanssa, nukkui koko vierailun ajan.

Sain myös Jukalta kukkia viime viikolla. Tosin vinkkasin asiasta muutama päivä aikaisemmin ja sanoin että en oo piiiitkään aikaan saanut kukkia. Ehkä jos seuraavalla kerralla saisi ilman vinkkailuja. heh.


Perjantaina meillä oli lasten naamiaiset. Paikalla meitä oli minä, Eetu, Jerry, Erin, Jukka, Lana ja Miikka. Tein lapsille barbapapa piñatan ja "aasin" hännän kiinnitykset (jokaiselle omansa, Erinille ponin, Eetulle dinosauruksen ja Jerrylle Angry Birds'in). Ja tietenkin meillä oli hieman naposteltavaankin; Angry Birds -leipiä, dippejä, cocktailtikkuja, cokista, kurkkua, paprikaa ja porkkanaa dipattavaksi. Lapset eivät vaan naamiaisasuissaan viihtyneet kauaa, Eetu sanoi että tuli kuuma ja Erin hylkäsi keijunsiivet heti alussa. Jerry myös hylkäsi Nuuskamuikkusen hatun ja huivin heti aluksi ja kesken illan vaihtoi asunsa Buzz Lightyearin pukuun. Mutta hauskaa meillä oli.Lauantaina lähdettiin Raumalla käymään, pappani meinaan täytti 80v. Eetu ujosteli kaikkia, mutta Jerry juoksi ympäri kämppää ja istui jokaisen sylissä. Oli oma itsensä siis. Jerry kävi myös halaamassa kaikkia kun oli aika lähteä kotiin. Harmi ettei tarjoiluista tullut otettua kuvaa, oli meinaan aivan loistavan makuista voileipäkakkua. nams.
Näytettiin lapsille myös pihan perällä oleva pomminsirpale (alempi kollaasi, kaksi alinta kuvaa).Sirpaleen löysi isopappani ja laatassa lukee seuraavasti:
Muisto talvisodasta
Tämä sirpale löytyi 2.2.1940 käydyn pommituksen jälkeen Rauman sataman levityksen laiturilta josta otin sen talteen
Lauri Kuusinen, KersanttiEi kommentteja:

Lähetä kommentti