maanantai 22. lokakuuta 2012

Syyskuu

Sitten ollaankin jo syyskuussa.
Kamera ollut ahkerassa käytössä. Ollaan käyty kuvaamassa tuossa viereisessä metsässä, Aurajoella, Liedossa, Kupittaalla, Naanatalissa ja Ruissalossa. Ihanaa kun on syksy. Mä itse rakastan syksyä yli kaiken.. Pimenevät illat, ruska, kynttilät, villasukat, yms. Ja syksyn värit, ah <3

Lana on meillä viihtynyt melkein päivittäin, melkein asuu meillä. Lapset tykkää kun täti on kylässä ja jos on päivä jolloin Lana ei tule, alkaa kamala kysely että "missä on Lana-täti?!". Musta on ihanaa että paras ystäväni on tärkeä myös lapsille.Tykkää lapset hirveästi myös Annusta ja Jessicasta, mutta nähdään harvemmin niin Lana-täti on ehdoton lemppari.

Nuo lasten villatakit löysin Essin blogista ja rakastuin (Eetulla omansa ensi kuun kuvissa). Tottakai lähdin lankaostoksille ja äitin luokse tekemään tilausta. Noi on vaan niin söpöt.





Oltiin Eetun kanssa Jessican luona "leikkitreffeillä". Eetu pääsi siis touhuamaan Aatun kanssa ja samalla me saatiin Jessican kanssa päivitettyä meidän yhteiskuva (edellinen siis 2 vuotta vanha). Päästiin me tietenkin samalla juttelemaan kunnolla.
Sienimetsässä tuli myös käytyä ja saaliiksi reilu puoli muovikassillista kanttarelleja ja suppilovahveroita, mistä tein (ekaa kertaa elämässäni) 2 sienipiirakkaa ja pakastinkin vielä osan sienistä. Näytti piirakka maistuvan muille (itse en sitä syö).

Loppukuusta oli myös Kiikurien Ruskarieha mihin lähdettiin Jukan ja Eetun kanssa. Mä toimin siellä kuvaajana kun muut leikkivät. Oli polttopalloa, pituushyppyä, pallonheittoa ämpäriin ja keihäänheittoa grillitikuilla. Oli myös jotain viestijuoksuja. Kaikki viihtyivät ja hauskaa oli. Lopuksi vielä grillattiin hieman makkaraa.
Juoma ylhäällä oikealla on alkoholiton drinkki nimeltään afterglow. Kannattaa etsiä ohje ja maistaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti