torstai 25. lokakuuta 2012

Talvi yllätti? Ei meitä ainakaan

Tai otsikkoon viitaten, ehkä hieman. Ei ajateltu, että alkaa tänään satamaan ennen kuin lapset on nukkumassa, joten vaatetus ei ollut paras mahdollinen. Tosin ei me kävelty kuin isin luota autolle ja autolta kotiovelle, joten eiköhän me saada anteeksi se, että hanskat ja kaulahuivit oli kotona (päivällä niitä kun ei tarvittu kun lähdettiin kahville).
No kuitenkin, ihanaa miten noin pieni asia kuin ensilumi voi saada kolme pientä ihmistä ikionnellisiksi. Silmät loisti ja naurusta ei meinannut tulla loppua. Alkoivat he myös toivottelemaan autossa hyvää joulua ja piti muistuttaa että jouluun on vielä se pari kuukautta aikaa. Heh.
Huvittaa vaan jotenkin aikuiset ihmiset. Jos ensilumi jo ärsyttää, niin talvesta tulee teille piiiitkä ja synkkä; epäilen meinaan ettei se lumentulo tähän lopu. *Wink*. Ottakaa lapsista mallia ja iloitkaa pienistä asioista, mä ainakin olen onnellinen, että lunta tulee, ei talvi oo talvi ilman lunta. Ja mikä kivempaa kuin pukea koko perhe lämpimästi ja painua pihalle tekemään lumiukkoja ja lumienkeleitä. Ja ei, en sano etten pidä muista vuodenajoista, päin vastoin (itse asiassa lempparit on kevät ja syksy). Haluan löytää joka vuodenajasta jotain hyvää.
Katsokaa nyt näitä ilmeitä, itselle ainakin tuli hyvä mieli kun näin lasten riemun *hymy*


Pistettään tähän lopuksi taas yksi kuva itsestä kun aina tulee laitettua vaan lapsista, he on niin paljon parempia malleja *hymy*


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti