torstai 25. lokakuuta 2012

Joulupohdiskeluja vähän ajoissa..

Oon tässä yrittänyt jo miettiä joululahjoja ettei tule kiire niiden kanssa. Tänä vuonna ei ole paljoa rahaa käytettävänä niihin kun on pitänyt hommata sen verran tarvikkeita vauvalle ja muutenkin mennyt hieman liikaa rahaa (mutta ei siitä sen enempää).
Aika harvalle tulee tänä vuonna hommattua mitään, Jukan puolelta en edes vielä tiedä kelle kaikille täytyy alkaa miettimään. Omalta puoleltani lahjat saa äiti, isi & Tanja (äitipuoli siis), Miikka, kummipoikani Antti, omat lapset, Jukka ja luultavasti parhaat ystävätkin saavat jotkut pienet.
Tänä vuonna oon ajatellut panostaa noihin tee-se-itse -lahjoihin enemmän, ei vaan siksi että tulee halvemmaksi, vaan myös koska ajatuksena kivempia. Oon vaan hieman huono keksimään mitään, oon huono kutomaan ja muutenkaan esim. villasukat ei innosta edes ajatuksena, niitä kun jokainen varmaan saa joka paikasta muutenkin. Meillä ainakin lapsilla on joka vuosi useammat villasukat ja joka vuosi saadaan ainakin yhdet uudet.
Äitille ja isille (& Tanjalle) oon jo keksinyt lahjat. Käyn ikeasta ostamassa  6 valkoista kahvikuppia molemmille ja ostan myös posliinitussit, joilla lapset saavat koristella kupit, ideana että Eetu koristelee äitille 2 kuppia, Jerry 2 ja Erin 2 ja isille samoin. (Nää voin paljastaa koska tiedän että ko. henkilöt eivät lue mun blogia.
Eräs läheinen pariskunta saa vauvan ja löysin täältä ihanan idean, jonka yritän toteuttaa. En varmaan ihan samanlaista osaa tehdä, mutta yritän kuitenkin. Toi vaan oli jotenkin niin suloinen. Tykkään kokeilla kaikkea erilaista "askartelua" ja toi on just sellaista. Tekis jo mieli aloittaa, mutta varmuudeksi odotan vielä jonkun aikaa (raskaus kun sen verran alussa). En tiedä ehtiikö sukupuoli selvitä ennen joulua, tosin se ei haittaa kun voin tehdä neutraaleilla väreillä että sopii sekä tytölle että pojalle.
Muille en sitten olekaan vielä keksinyt. Onneksi aikaa on vielä pari kuukautta. Ideaoita saa antaa, ite en oo löytänyt vielä oikein mitään. Ja kun haluan kuitenkin, että lahjasta on jotain hyötyä, en halua hommata mitään turhaa roinaa.. Lapset tietenkin eri asia, vaatteita varmaan tulee hommattua, mutta myös leluja vaikka niitä paljon jo löytyykin. Sittenpähän voi taas hyvällä omalla tunnolla karsia niitä ja viedä ylinmääräiset jollekin tarvitsevalle. Heh.
Tietenkin voi olla, että jotkut saavat lahjaksi jotain herkkuja jos leipomiskärpänen puree ennen joulua enkä muuta annettavaa keksi. Jos taas löytäisi jotain kivoja ohjeita. Täytyykin kiittää tässä samalla kaikkia, jotka pitävät leipomisblogeja. Olen useita maistuvia reseptejä löytänyt ja aina blogeja selatessa kuola meinaa valua näppäimistölle (onneksi tän näppäimistön pitäisi olla vedenkestävä. Lastenkestävä ei tosin ole, ikävä kyllä..). Samalla voisin bloggaajia vähän torua, tuntuu että joka kerta lihoan 10 kiloa kun jään kuolaamaan pelkkiä herkkujen kuvia. Haha.

Tämä siis siksi, että halusin jonkun leipomiseen liittyvän kuvan, mutta en osannut päättää minkä.
Kuva on kuitenkin omani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti