torstai 23. helmikuuta 2012

Nothing special

Aamu alkoi tänään vähän niin ja näin, koko viikon oon nukkunut tosi huonosti. En tiedä mikä mättää. viime yönäkin pyörin varmaan kolmeen asti sängyssä ja aamulla sai herätä seitsemän aikaan. Olin kyllä monta tuntia sitten silmät ristissä, ei kahvikaan tuntunut herättävän.
Touhuttiin lasten kanssa ja leivottiin monta pellillistä pullaa. Tiesin, että äiti ja Miikka tulee tänään käymään, joten päätin leipoa siksi ja että saisi vähän pakkaseenkin yllätysvieraiden varalta. Mikä siinä on, että lapset tykkäisi syödä mielin määrin raakaa pullataikinaa?

Päikkärien aikana hain muutaman kuvan muokkaus -ohjelman koneelleni kun on taas kamala innostus valokuvaukseen ja kuvien jonkin näköiseen muokkaukseen. Nytten niitä ohjelmia löytyy jo useampi:
Picasa (periaatteessahan se on kuvankatselu-ohjelma, mutta perus muokkauksia teen välillä sen kanssa), Photofiltre, Pixlr-o-matic, Photoscape, Ultimate Paint ja Turbo Photo. Kahta viimeistä en ole vielä kokeillut. Plus Picnik.
Vielä ainakin PaintShop Pro tarttis saada, eiköhän siinä sitten alkaisi ihan hyvä kokelma olemaan :)

Saatiin äitin ja Miikkan lisäksi Lana vieraaksi. Ei tosin viipynyt kauaa.
Huomenna oon Lanan luokse menossa illalla tuijottelemaan jotain leffaa (en vielä tiedä mitä). Erin ja Jerry menee taas isälleen *nyyh*, onneksi ensi viikolla ovat sentään viikonlopunkin kotona, palautuu normaali rytmi takaisin. Eetu menee meidän äitille jo huomenna, ettei tarvitse pojua viedä aamusta kun lähdetään Tampereelle ajamaan Jukan isoveljeä muuttamaan.

Mutta mutta. Kai tästä vois alkaa hipsimään sänkyyn päin, kuulen kuinka se huutaa mun nimeä. Aamusta saakin lähteä kaupassa käymään.
Hyvät yöt kaikille.
Jerry keksi, että kun ottaa äitin korkkarin, siitä saa autoille mäen :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti