tiistai 14. helmikuuta 2012

Eilinen..

Eilen oli taas lasten harjoitukset. Viime viikolla ei päästy kun Jukka oli iltavuorossa, mutta eilen oltiin taas. Kaikki kolme oli vähän villillä tuulella, Jukka otti Jerryn viiden minuutin jälkeen ja meni ulkopuolelle. Erin ja Eetu oli ehtinyt villiintyä kuitenkin jo ja melkein koko ajan juoksi ympäri huonetta. Onneksi noin pienten ryhmässä se annetaan anteeksi. Jaksoi Eetu parin laulun ajan keskittyä ja tanssia, Erin rauhoittui yhden kappaleen ajaksi, juuri sen missä lapset saavat valita soittimet ja soittaa jonkun laulun mukana. Erin ei tosin koskaan osaa valita minkä kanssa soittaa, eilenkin toi mulle marakassit, meidän äitille rytmimunat ja yritti vielä tunkea triangelinkin mun käteen. Kun soittimet kerättiin pois, neiti suuttui kun yksi pikkuinen Elsa-tyttö ei suostunut antamaan marakassia Erinille, että neiti olisi voinut viedä sen laatikkoon.
Harkkojen jälkeen lapsille jaettiin ystävänpäivän kunniaksi pullat ja pillimehut. Jeryrkin sai vaikkei osallistunut harkkoihin kuin alussa.
Ilta menikin sitten hömppäsarjojen ja Twiningsin four red fruits -teen (hämäävä nimi kun maku tulee neljästä marjasta: kirsikasta, vadelmasta, mansikasta ja punaherukasta) seurassa.
Olin jo odotellut, että Kolme miestä ja tyttö -niminen sarja alkaa ja oli odottamisen arvoinen sarja jo ensimmäisestä jaksosta lähtien.
Zooey Deschanel on kyllä aivan huippu näyttelijä, ihastuin jo Muuttohaluton poikamies -elokuvassa Zooeyyn. Muita Zooeyn elokuvia ovat mm. Elf, Yes man, Linnunradan käsikirja liftareille...
KUVA TÄÄLTÄ


Löysin illalla myös Rudin blogista kivan linkin o.b -tampoonin sivuille. Kirjoitat nimesi laatikkoon ja alkaa laulu sun nimelläsi. Mun nimeä ei kuulunut, mutta vaikea se onkin lausua englantilaisittain. Mutta muuten oli kiva biisi ja pientä romantiikkaa iltaan vaikka onkin mainoskampanja. Sai se silti hymyn huulille, varsinkin tuo kohta missä oli ruusun terälehdistä kirjoitettu mun nimi rantahiekkaan. Jos joskus joku oikeasti tekisi sen mulle. Sitä odotellessa... :)

KUVAT SIITÄ LAULUSTA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti