torstai 16. helmikuuta 2012

neulakammoa.

Ajattelin kirjoittaa yhdestä mun himostani, tatuoinneista ja lävistyksistä.Lävistyksiä löytyy tällä hetkellä kolme. Kieli, surface (niska) ja labret (alahuulessa vasemmalla). Kieli ja niska on sellaisia, mistä en helpolla luovu. Labret minulla oli aikaisemmin jo, mutta otin sen pois. v. 2010 joulukuussa tuli hinku saada se takaisin ja pakkohan se oli käydä ottamassa.
Näiden lisäksi molemmissa korvissa on kaksi tavallista reikää (joita en lävistyksiksi laske) + vasemmassa korvassa rusto.
On noita muitakin ollut, navassa ja nenän sivussa. Nenästä otin pois kyllästymisen vuoksi, navasta raskauden.

En taida lävistyksillä enempää koristaa itseäni, mietteissä on ollut toinen labret (jotta saisin snake bitesit) ja nännilävistykset, mutta en tiedä antaako neulakammo periksi.

Tatuoinnit on ne, mihin olen koukussa. Koko ajan on päällä tatskakuume, budjetti ei vaan halua aina antaa periksi.


Tatuointi nro 1. Siskoni maksoi ensimmäisen tatuointini (muistaakseni) 16-vuotis lahjaksi. Mietin pitkään mitä otan. Halusin jonkun suht pienen, jotain tyttömäistä. Lopulta päädyin tähän.
Lady -teksti tulee siitä, kun siskoni on syntymästäni lähtien kutsunut minua ladyksi. Hän ei ole koskaan tytärtä saanut ja minä olen ollut korvaajana. Sari myös keksi piirtää perhosen y:n päälle, lisäämään tyttömäisyyttä. Olen tähän tyytyväinen, vaikka onkin ajan kuluessa levinnyt. Tästä tatuoinnista saan kiittää erästä "Reksiä".


Tatuointi nro 2. Siskontyttöni Suvi aloitti tatuoimisen ja halusin päästä "harjoituskappaleeksi". Löysin jostain tatuointi lehdestä tämän tapaisen tatuoinnin ja vein kuvan Suville. Sanoin, ettei tarvitse olla samanlainen, kunhan idea on sama.
Tätä pitäisi vielä vahvistaa, kunhan vain aikataulut käy yksiin. Otin kuvan muistaakseni vuonna 2007 tai 2008 ja löytyy vasemmasta korvasta.


Tatuointi nro 3. Tähän tatuointiin Suvi teki ääriviivat ja eräs Sami vahvisti ja varjosti. Tahdoin äitini nimen nauhaan ja alapuolelle jonkun linnun. rajaukset tehtiin viime vuoden keväällä, varjostukset kesän aikana ja sijaitsee vasemmassa ranteessa.
Kuvasta tuli isompi, mitä oli mielessä, mutta ei harmita ollenkaan. Tahdoin ikuistaa rakkaiden vanhempieni nimet ihooni, joten...


Tatuointi nro 4. löytyy oikeasta ranteesta. Sama idea kuin äskeisessä, mutta vain isäni nimellä.  Myös lintu on hieman enemmän uroksen näköinen.


Tatuointi nro 5. Tämä on kesken. Sami aloitti tatskaamisen samana päivänä kuin kaksi aikaisempaa, mutta alkoi olemaan niin väsy, että jälki oli tätä. Hänen on sen jälkeen pitänyt useaan otteeseen tulla korjaamaan tuo, mutta ei vastaa kyselyihini. Olen alkanut harkitsemaan, että antaisin Suvin tai erään ystäväni Jussin korjata tuon.
Tarkoitus olisi tehdä ankkurista symmetrinen, vahvistaa ääriviivat, varjostaa ja kirjoittaa viereen Bianca (isäni veneen mukaan). Jos kesäksi saisi kuntoon.
Kuva löytyy oikeasta nilkasta.

Näiden lisäksi minulla on muutama suunnitelma:

  • Vasempaan tissiin tämän tapainen:
KUVA TÄÄLTÄ!

  • Alaselkään tälläinen lasten nimillä & syntymä ajoilla ja alapuolelle teksti Enkelivauva
KUVA TÄÄLTÄ!

  • Toiseen kylkeen haluaisin jonkun liljan, en ole vielä löytänyt sellaista, johon olisin 100% tyytyväinen.

Tälläiset suunnitelmat tällä hetkellä. Saa nähdä tuleeko niitä lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti