maanantai 20. helmikuuta 2012

Mörköilyä

Siinä se viikonloppua taas meni. Lauantai meni mukavasti nukkuen ensin univelkoja pois. Neljän maissa Emmi saapu meille ja lähdettiin Filmtown'iin vuokraamaan Vain Seksiä -elokuva, samalla käytiin kaupassa hakemassa hieman alkoholipitoisia juomia.
Oli ihan älyttömän hyvä elokuva, naurettiin melkein koko ajan. Elokuvan jälkeen katseltiin Putous ja Terra Nova. Tän jälkeen lähdettiin tohon paikalliseen. Siellä otettiin vaan pari, höpöteltiin Sussun ja Annen kanssa ja vaan istuttiin. Kaikilla oli hyvä fiilis. Pilkun aikoihin lähdettiin käymään Sussun veljellä ja sitten hilpaistiin kotiin.
Sain siellä paikallisessa kuulla kehuja Jukasta että on hyvännäköinen ja luonne vaikuttaa upealta. Pikkuinen mustasukkaisuuden kärpäsen puras korvasta, mutta kai se on sallittuakin :)

Tänään haettiin pienet ja mentiin Miikkan luokse kahville. Tai ei me siellä tällä kertaa kahvia juotu, lapset leikki ja me höpistiin. Heitettiin Miikka hakemaan auto äitiltä lainaan ja hurautettiin kotiin. Kotona saikin sitten kolata pihaa. Jotenkin tuli turhautunut olo, kun heti kolauksen jälkeen alko taivaalta satamaan lisää lunta. Jukka lähti auttamaan Miikkaa kun auto oli jäänyt jumiin lumeen ja vaan suti paikallaan. Tällä aikaa mä putsatin etupihan lumesta.
Ei illalla tehty paljoa, katseltiin Utelias Vili ja rakenneltiin dubloilla. Ennen nukkumaan menoa lapset halus vielä katsoa Putouksen vanhoja jaksoja nauhalta.

Naapurit piti koko illan jotain ihme älämölöä. Onneks loppu kymmeneen mennessä, muuten olis yks kiukkuinen nainen käynyt oven takana sanomassa.

Kun saatiin lapset nukkumaan, painuttiin Jukan kanssa takapihalle. Nyt meidän takapihaa komistaa koko pihan upein lumiukko. Ette ikinä arvaa ketä on mun lemppari muumeista ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti