tiistai 30. huhtikuuta 2013

Kämpän tuunausta ja vappua.

Hirveä sisustuskuume päällä. Kun muutettiin, oli pakko saada kaikkea tummaa; mustia hyllyjä, mustat verhot, mustat matot, mustaa mustaa mustaa. Se on meidän väri, ajattelin. Eräänä kauniina (vai oliko sittenkään?) päivänä Safi onnistui maastoutumaan sisustukseen täysin, etsin kissaneitiä varmaan puoli tuntia. Tässä vaiheessa totesin, että nyt vaihtuu sisustus. Se alkoi pienestä, pari vaaleaa hyllyä. Aiemmin ajattelin etten koskaan sisusta kotiani valkoiseksi, tuli vain sairaala mieleen. Nyt on mieli muuttunut. Suunnitelmissa on vaihtaa verhot, matot, maalata muutama huonekalu. Maalaamisen oon aloittanutkin jo mutta siitä vasta kun saan kaikki valmiiksi.

En vieläkään halua täysin valkoista. Pientä väriä pitää olla valkoisen ja vähäisen mustan seassa. Viime viikolla sainkin viimein päätettyä että mitä väriä meille tulee korostamaan sisustusta. Ylä- ja alakerrassa ovat omat värinsä. Nämä värit mielessä olen käynyt maalikaupassa ja vielä pitäisi suunnata kangaskauppaan ja ikeaan.

Kämpän muutos on vielä vaiheessa mutta nyt jo olen tyytyväinen tähän. Jukkakin onneksi luottaa mun ideoihin ja antaa mun helpottaa sisustuskuumettani pikkuhiljaa. En malttaisi odottaa että pääsen kertomaan ja näyttämään millainen tää kämppä on valmiina.
Värit paljastan teille vasta myöhemmin kunhan kaikki on valmista.

Tänään ollaan lasten kanssa laitettu kämppä vappu-kuntoon; Puhallettiin ilmapalloja ja serpentiiniä. Meidän sima ei ole vielä täysin valmista, ehkä huomenna jo juotavaa? Tarkoitus on kans valmistaa munkkeja ja kokeilla ekan kerran tehdä itse tippaleipiä. Varmaan myös vähän kreisibailataan täällä musiikin tahtiin, ei mitään ihmeellistä.
Hyvät vaput kaikille!!


1 kommentti:

  1. Ah toi musta on nii tuttu juttu tässä sisustuksessa! Kaikki piti ensin ostaa vaa mustana mustana mustana mustana ja mustana. :D Nyt myöhemmin kyrsii koko saamarin väri, ku kaikki pöly näkyy ja jotenki on synkkää ja pimeetä. Mutta onneks sitten tekstiileillä saa ihmeitä aikaan ja mun sohvaan omistan jo valkoisen päällisen (mikä ei kyllä oo kovin valkoinen enää)

    VastaaPoista