perjantai 12. huhtikuuta 2013

pehko

Mulla on - ei nyt voi sanoa kriisi, mutta -hiusongelma. Kasvatus on kesken ja vielä olisi ainakin puolet matkasta jäljellä ennen kuin pituus miellyttää (note to myself: ei enää lyhyitä hiuksia). Nyt vain ärsyttää tää pehko. Mulla on ihan piikkisuorat hiukset jotka menee päätä myöten. Olisi kiva saada edes pieniä laineita hiuksiin, varsinkin kun oon tosi laiska kihartamaan (tosin en omistakaan muita kuin mini-suoristusraudan).Yleensä heitänkin hiukset aamuisin harjauksen jälkeen ponnarille tai nutturalle ja that's it. Joskus kun jaksaisi tehdä muutakin. En vain osaa tehdä itselleni enää mitään muuta.
puhelinlaatu <3

Myöskään väri ei miellytä. Mun oma väri kun on sellainen, että näyttää suihkun jälkeen alle vuorokaudessa likaisilta. Latvoissa on syksyllä tehdyt raidat, juurikasvua vaan on ihan kiitettävästi. Olisi kiva värjätä mutta miten? Millä värillä? Äh.
Täytyy varmaan joku päivä lähteä katselemaan kauppojen värivalikoimaa ja pyytää joku värjäämään. Tai jos pääsisi vaikka välillä ammattilaisen käsittelyyn. Ei vaan oo hyvät kokemukset kampaajista, kaksi kertaa oon käynyt elämäni aikana. Ekalla kerralla tukasta tuli ainakiin 5cm lyhyempi kuin piti (ei olisi haitannut muuten, mutta se leikattiin aika lyhyeksi ja vihasin lopputulosta kun kampaaja oli valmis . Onneksi isosiskoni sai pienellä siistimisellä ja vielä lyhentämällä pelastettua tilanteen.). Tokalla kerralla menin värjäämään mutta jostain syystä väri ei tarttunut kunnolla ja maksoin turhasta koska kampaaja otti kuitenkin maksun väristä.
Tosin jos kampaajalle suuntaan, pitäisi vähän miettiä minkä väriseksi tämän reuhkan haluan. Ja koska pääsisin kampaajalla käymään. Neljän lapsen kanssa kun lähtee liikkeelle, tuloksena on vain harmaita hiuksia ja ehkei tuo harmaa oo kuitenkaan vielä ihan mun väri.
Jos vaikka kesäkuuhun mennessä olisi keksinyt jonkun värityksen ja vaikka saisi synttärilahjaksi ajan kampaamon. Toivossa on hyvä elää. Veikkaan kyllä etten malta odottaa sinne asti vaan kipitän kauppaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti