sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Hups

Perjantaina Lana kävi hakemassa pelastamassa mut ennen kuin muutun mökkihöperöksi. Jukka sai jäädä prinsessa Sofian kanssa viettämään laatuaikaa.
Käytiin RAX:issa syömässä ja oli kyllä taas hyvää. Pieni ähkykin oli kun lopeteltiin. Käytiin myös kiertelemässä kauppoja. Ajattelin, että voisin kerrankin ostaa otselleni jotain, pari kivaa vaatetta mutta kuinkas kävikään..

..ensin suunnattiin H&M:ään. Ekana ihastuin vaaleanpunaiseen leopardi-tuttipulloon joka päätti muuttaa meille. Seuraavaksi suunnattiin lastenvaate osastolle. Big mistake. Ostoksiin ilmestyi Erinille Tähkäpää -paita ja seepra kuvioinen mekko. Sofialle löytyi keijunsiivet kuvausrekvisiitaksi. Pakkohan oli pojillekin jotain ostaa sitten. Eetu sai sinisen leopardikuvioisen lippiksen ja aurinkolasit. Lana osti kummipojalleen (Jerrylle siis) aurinkolasit ja söpön lippiksen, Erinille kukkapannan ja Sofialle leoparditutit.
Löytyi mulle ja Jukallekin jotain, Je t'aime tekstillä ja linnunkuvalla varustetut tyynyliinat, jotka oli vaan pakko saada.

Kierreltiin kaikki mahdolliset kaupat läpi, jossa oli vähänkin lastenvaatteita, tarkoituksena etsiä Sofialle tyllihametta, sekin kuvausrekvisiitaksi. Haluan tyllihameesta valkoisen, jossa tylliä riittää ja paljon, ei haittaa vaikka olisi iso, Erin varmasti käyttäisi sitä. Mutta löytyikö mekkoa? Eipä tietenkään. Vaaleanpunaisia ja suht ohkaisia löytyi muutama, mutta ei sellaista kuin hain. Eilen sitten oli suuntana JättiRätti josta käytiin metsästämässä tyllit ja Lana ompeli väliaikaisen mekon.

Pari ostosta eksyi vielä mukaan, valkoinen kukkapanta ja Lanalle myöhästyneenä syntymäpäivälahjana (Lanalla oli synttärit jo melkein 2kk sitten, en vaan ollut löytänyt sopivaa lahjaa) laukku, johon hän ihastui, mutta ei tiennyt viitsiikö ostaa.

Mikä lopputulos siis oli? Lähdin ostamaan itselleni vaatteita ja mukaan tarttui kaikkea ihan muuta. Mua ei vaan voi päästää liikkeeseen, jossa myydään lapsille jotain. Ensi kerralla taidan antaa rahat jollekin shoppailuholisti ystävälleni (kuten Lanalle) ja pyydän etsimään mulle vaatteita. Itse en vaan löydä tai osaa etsiä itselleni mitään.
Yläaste aikana jo olin sellainen, että lastenvaatteet kiinnostivat enemmän kuin omat ja vaikkei lapsia ollut vielä useampaan vuoteen tulossa, olisin voinut ostaa kaupan tyhjäksi.

Kiva päivä oli, hieman erilainen kuin yleensä, pieni irtiotto arjesta. Oli omituista olla muutaman tunnin erossa Sofiasta ensimmäistä kertaa. Aiemmin Jukka on yksin hoitanut vain jos olen ollut päiväunilla. Ilman itkuja selvittiin sentään vaikken olisi yhtään ihmetellyt jos tämä herkkis olisi alkanut itkeä vollottamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti