tiistai 9. huhtikuuta 2013

neidit

Lauantaina juhlittiin meidän molempia prinsessoja. Erin täytti 3v perjantaina ja pikkuisella oli nimenantojuhlat. Nyt voin vihdoin paljastaa hänen nimensä täälläkin (kaverit ja sukulaiset sen jo tiesikin). Hänestä tuli Sofia Lumi-Tuuli.

Kutsuttiin juhliin melkein 50 henkeä ja osa jätti tulematta. Ehkä hyvä niin, kämppä oli jo nyt täynnä ja oli ahdistavan kuuma. Ei myöskään saatu kutsuttua kaikkia kenet olisimme halunneet paikalle. Tälläisiä juhlia varten olisi pitänyt ehkä vuokrata joku tila.

Eetu ei ollut mukana juhlimassa vaan vietti aikaa mummin kanssa ja saapui kotiin vasta sunnuntaina. Erin ja Jerry taas nauttivat väenpaljoudesta vaikka alkuun molemmat ujostelivat. Erin myös sai olla kuvaajana kun järkkäristä loppui akku kesken juhlien ja otettiin pokkari käyttöön.
Sofia oli tyytyväinen ja nukkui suurimman osan juhlista.
Itse nautin kun näki ihmisiä, joiden näkemisestä oli taas vierähtänyt turhan paljon aikaa. En vain ehtinyt kunnolla juttelemaan kenenkään kanssa kun sai mennä edes takaisin. Illalla huokaisinkin helpotuksesta kun kaikki vieraat Miikkaa lukuunottamatta olivat lähteneet ja sai ottaa rennosti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti