maanantai 22. huhtikuuta 2013

Uudestaan ja uudestaan ja uudestaan...



Kuvista voi ehkä arvata mitä mä tein koko viime viikon... Pesin pyykkiä! Pyykkikoriin oli ehtinyt kertyä aika paljon ja lisäksi ollaan saatu paljon lastenvaatteita kavereilta, että meillä pestiin joka päivä vähintään kaksi koneellista. Onneksi pyykinpesu on mun lempi kotityöni. Lauantaina sitten viikkasin useamman tunnin viime- ja edellisviikon pyykkejä kun en ollut saanut sitä aikaiseksi. Pari tuntia siinä meni rattoisasti elokuvaa samalla katsellen.

Ajattelin, että tällä viikolla ei tule kuin ehkä koneellinen tai kaksi pyykkiä, mutta voi miten väärässä olinkaan. Aamusta asti on kone pyörinyt, meillä kun Erin ja Jerry alkoivat eilen oksentamaan n. tunti isältään tulon jälkeen. Sen jälkeen ei olekaan pysynyt sisällä mikään, ei edes pieni vesitilkka. Molemmat olivat illalla kylvyn jälkeen ihan poikki ja itse vaativat päästä nukkumaan. Yö meni valvoessa, ei nukkumisesta mitään olisi tullut kun sai alle tunnin välein käydä hoivaamassa pieniä potilaita. Neljän aikaan alkoi jo väsyttämään mutta mitä sitä ei äitinä tekisi ♥ sitkeästi valvoin eikä harmita kun kyse on noista pienistä rakkaista ja heidän hyvinvoinnistaan. Kuuden aikaan tuli uni hetkeksi mutta jo puoli seitsemältä Jukka herätti.

Ollaan yritetty lepäillä ja juoda niin paljon kuin mahdollista. Toistaiseksi on juotavat pysyneet sisällä *koputtaa puuta*, mutta ämpärin on pakko olla koko ajan varmuuden vuoksi lähettyvillä. Mattopyykiltäkään ei eilen vältytty, Jerry kun ei aina muista tähdätä pönttöön tai ämpäriin. Nyt toivotaan sormet ristissä, että ainakin Eetu ja Sofia säästyisivät tältä.
Hetken ovat jaksaneet leikkiä rauhallisesti kotia ja nyt annoin pojille luvan pelata Super Mariota.
Harmittaa vain kun toisilla on huono olla ja joutuvat kärsimään. Pakko vain yrittää parhaani mukaan helpottaa heidän oloaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti