maanantai 28. tammikuuta 2013

Masun maalailuja.

Tässä viimisen viikon on mun masua maalailtu. Taiteilijoina on päässyt olemaan Jukka, Jessica, Lana, Annu ja lapset. Ja tein mä pari maalausta itsekin (Aika hankalaa kun ei näe kuin puolet mahasta ja peilin kautta vaikeaa).
Jokainen on saanut vapaat kädet maalaamisen suhteen ja väreinä ollaan käytetty ihan tavallisia sormivärejä.
On ollut kiva olla "kankaana" ja vauvakin on nauttinut siveltimien vedoista, ainakin alkanut potkimaan ja suoristelemaan jalkojaan kesken kaiken. On itselle rentouttavaa puuhaa kun saa vain olla, ja ainakin Jessica sanoi, että oli rentouttavaa maalata. Ja tästä saa kivoja muistoja, harmi ettei Eetun, Jerryn ja Erinin kohdalla tajunnut tehdä tätä.

Ehkä itsekin pääsen joskus kokeilemaan kunnolla maalausta jonkun mahaan. Ehkä sitten kun Lana odottaa? Olen harkinnut ostavani ihan kunnolliset vartalomaalit, voihan niillä muitakin maalata kuin vain raskaana olevia.
Itselleni ajattelin vielä kokeilla maalata jotain, jos vaikka saisi tehtyä jonkinlaisen sapluunan avuksi.  Muutama idea on jo mielessä, mielenkiinnolla odotan, että onistuvatko. Haha. Lupaan pistää tänne kuvaa, onnistui tai ei.
Tässä kuitenkin taiteilujen tulokset:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti