perjantai 5. heinäkuuta 2013

Iso pieni vauvani


Tuo meidän pieni Sofia yrittää ilmeisesti pian kasvaa isoksi. Neiti on vasta 4½kk ja paino 8kg, pituus 62,6cm. Ei ehkä kuulosta pahalta, mutta lähtö paino tosiaan oli tuollaiset 45cm ja 2,4kg. Neuvolassakin viimeksi todettiin, että neiti on taas ottanut kauhean spurtin kasvun suhteen.
Erin (painoi syntyessään vain 280g enemmän) painoi vasta 8kk:n iässä 7,8kg. Erin on kyllä vauvasta asti ollut pieni ja siro, mitä nyt pituuden suhteen on alkanut ottaa poikia kiinni.

Sofia kasvaa kyllä kaikkein reippainta vauhtia vaikka pojatkin ovat 4-kuukautis neuvolassa painaneet n. 8kg, pojilla alkupainot tosin olivat n. kilon enemmän kuin meidän pienellä.
Taitaa Sofian kasvugeenit tulla Jukalta. Pääasia että neiti kasvaa ja kyllä se jossain vaiheessa rauhoittuu. Ja neidin itsensä puolesta toivon ettei ihan Jukan pituiseksi kasva, Jukka kun on 191cm pitkä. Itse olen 167cm.
Toukokuun lopussa tosin Jukan käydessä lääkärissä Sofian kanssa, oli lääkäri arvellut, että Sofiasta kasvaa iso, jääräpäinen ja rauhallinen tyttö, ketä pyyhkii lattiat niillä jotka häntä tarpeeksi ärsyttävät. Ja molemmilla tytöillä on yllättävän paljon voimaa ikäisiksiin. Apua...

Tuosta yllä olevasta kuvasta näkee hieman verrata tyttöjen kasvua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti