lauantai 29. kesäkuuta 2013

Nuorisotalon yli-ikäiset


Meillä oli perjantaina nuorisotalon (tuttavallisemmin nukin) yli-ikäisten uudelleen tapaaminen.
Pyörittiin tiiviillä porukalla nukilla yläasteen ja lukion aikaan lähes päivittäin. Tutustuttiin samalla kahteen huippu upeaan nuoriso-ohjaajaan, Mikaan ja Hannaan. Hanna alkoi vetämään tyttöryhmään meille muutamalle tytölle ja Mika vastaavasti poikaryhmää pojille. Näiden ryhmien kanssa mm. katsottiin elokuvaa, tehtiin reissu Helsinkiin tyttöjen taloon, käytiin syömässä yms.
Kun kasvoin pois nuki-iästä, jäin hieman kaipaamaan tätä. Silloin vielä oli paikka missä pääsi juttelemaan pienelle porukalla tuntemuksistaan ja kaikki yrittivät auttaa toisiaan.
Pitkän aikaa kaikki kyselivät Mikalta ja Hannalta, että koska pidetään meidän yli-ikäisten tapaaminen ja eilen se vihdoin toteutui. Sovittiin, että mennään Ruissalon leirintäalueelle grillaamaan. N. 20 henkilöä oli keskustelussa mukana, mutta töiden ja muiden esteiden takia meitä "nuoria" oli paikalla vain 7.
Kivaa oli kyllä nähdä Mika ja Hanna taas, syödä grilliruokaa ja nauttia Ruissalon maisemista. Tuli myös huomattua, että vaikka ulkoisesti kaikki ovat aikuistuneet, juttujen laatu ei ole tässä vuosien aikana muuttunut yhtään. Alustavasti myös vihjailtiin, että ensi kerralla voitaisiin tehdä jotain erilaista (enpä vielä paljasta mitä) ja Mika ja Hanna lupasivat kysyä työnantajaltaan onnistuuko.

Tänään käytiin keskiaikaisilla markkinoilla, niistä huomenna lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti