lauantai 7. tammikuuta 2012

Illanviettoa

Eilen mentiin meidän äidin luokse istumaan iltaa. Äiti kerää erimuotoisia pulloja (jotka siis sisältää alkoholia) ja on hommannut itselleen baaritiskin ja nyt kun Miikka muutti kotoa pois, äiti teki Miikkan vanhasta huoneesta "baarin" missä voidaan istua iltaa. Äiti oli muutaman ihmisen pyytänyt "baarin avajaisiin" mutta me Jukan kanssa oltiin ainoat kun saapu paikalle.
Mutta eipä tuo mitään, hauskaa meillä oli. Maisteltiin hieman ja pelattiin. Ensin alettiin pelata Rummikub'ia. Ekan erän mä voitin! Rummikub'in jälkeen yritettiin pelata Trivial Pursuit'a, mutta kukaan ei osannut vastata yhteenkään kysymykseen, sen verran vanhempi peli ja vaikeita kysymyksiä, että luovutettiin nopeasti.

Me ostettiin Lidl'istä hieno jäätelökakku ja syötiin sitä, ei paljoa voinut kun oli aika makeeta. Mutta hieno se oli, kuohuviinipullon muotoinen.

Jäätelökakku ja Iris coffee

Lainasin Jessicalta myös Kreisi Aliaksen mitä pelattiin monta tuntia ja naurettiin. Sitä pitäisi pelata joukkuettain, mutta meitä oli kolme pelaajaa, joten sovellettiin hieman. Jokaisessa kortissa on alussa teksti, joka kertoo mitä pitää tehdä, esim selityksen lomassa kukkua kuin käki, yksi kortti nostetaan esille, että kaikki näkee mitä tehdään (koska joissain arvaajat tekevät, joissain selittäjä ja joissain kaikki). Kuuluisi pelata tiimalasin kanssa, mutta noihin "tehtäviin" menee sen verran aikaa, että sovittiin että jokainen selittää 10 korttia ilman aikaa. Näiden kymmenen selityksen aikana tehdään käännetyn kortin tehtävää. Jokaisesta oikein arvatusta sai liikkua yhden askeleen eteenpäin (siis arvaaja). Totesin että pakko saada ko. peli itselle kans, on varmasti selvinpäinkin kiva pelata sitä. Naurettiin melkeen koko peli kippurassa.




Oli kyllä hauska ilta, vaikka loppu illasta puhuttiinkin mun v. 1997 kuolleista mammasta ja mummusta ♥ ja v. 2005 kuolleesta pappasta ♥.  Sain tietää asioita, joita en vielä tiennyt. Ja sovittiin äitin kanssa, että käydään joskus katsomassa pappan lapsuudenkotia, tosin ihan ulkoa päin. Ja sain tietää mistä olen jääräpäisyyteni perinyt.

Sain äitiltä myös aivan ihanat villasukat, rakastuin niihin.


Ja pakko todeta tähän perään, jeeeee lunta! Tullut viime yön aikana ihan hyvin ja koko ajan tulee lisää. Saapui se talvi tännekin vihdoin. Jos nyt vaikka pääsis lasten kanssa tänä talvena vähän pulkkailemaankin. Toivotaan että pysyy ensi viikkoon toi lumi, lapset kun tulee takaisin kotiin vasta huomenna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti