sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

sähläreitä talo täynnä

Katselin maanantaina Jerryn naamaa ja kauhistelin.. Kaikki lapset on tapaturma-alttiita mutta mun lapset tuntuu olevan liiankin. En muista hetkeä kun ei olisi yhtään mustelmaa, naarmua tai kuuluisi huutoa.
Viime viikolla Jerry kaatui naamalleen neuvolassa kun ajeli muovisella mopolla. Kun se mustelma oli jo melkein kadonnut, päätti jätkä kaatua naamalleen rappuselta suoraan karhealle matolle ja nyt on uusi mustelma ja nenässä naarmu. Tähän lisäksi Erin päätti vielä seuraavana päivänä purra Jerryä poskeen.
En tiedä millä ihmeellä saisin Erinin lopettamaan puremisen, lapsille kun ei taideta tehdä kuonokoppia kuten koirille. Erin on kyllä tullut enoonsa, Miikka oli pienenä ihan samanlainen, aina puremassa.

Eriniltä, Jerryltä ja Eetulta löytyy myös kaikilta arpi vasemmasta silmäkulmasta. Jerry loukkasi itsensä pari vuotta sitten liukumäessä, Eetu ja Erin juoksivat tiskipöydän kulmaa päin. Kauhulla odotan että meinaako vauva myös merkitä saman silmäkulman jotenkin kasvaessaan.

Lasten joukkoon kun vielä lisätään sähläri mies niin voitte kuvitella että saan jatkuvasti olla huolissani. Taidan olla perheen ainoa jolla on itsesuojeluvaistoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti