maanantai 25. maaliskuuta 2013

Pääsiäispuuhia ja mahakakkua


Meillä oli perjantaina touhukas päivä kun yritettiin virittää pääsiäisfiilistä. Ensin aamusta lapset pääsivät koristelemaan purkit rairuohoa varten. Leikkasin pestyistä maitotölkeistä pohjat ja päällystin valkoisella kartongilla johon pienet taiteilijat pääsivät piirtämään, liimaamaan kuvia ja maalaamaan. Hauskaa näytti olevan. Annettiin taideteosten kuivua ennen kuin lisättiin multa ja siemenet. Nyt odotellaan meidän ruohojen kasvamista.
Jukka haki kotimatkalla pajunkissoja meille. Lapset saivat askarrella myös hieman vitsoja vaikkei käytykään virpomassa (Erin ja Jerry olivat isällään ja Eetu sanoi ettei suostu pukeutumaan noidaksi eikä halua edes virpomaan). Pääsivät lapset kuitenkin päästämään luovuutensa valloilleen ja olivat hetken poissa pahojen teosta.


Tein myös Lanan ystävälle mahakakun josta puhuin aiemmin. Tuli pohjia tehdessä olo, että miksi mä aina suostun kaikkeen, sen verran iso homma kuitenkin. Noh, kuulemma maistui kuitenkin. Ja toivottavasti nautti muutenkin juhlistaan, kaikkea hyvää hänelle loppuraskauteen ja muutenkin.
Lauantaina meillä kävi vieraita, pienen neidin kaksi kummia (Pertsa ja Nina), Ninan tytär Tiia ja Jukan vanhempi pikkuveli Eetu. Myös Lana, Räpsä ja Petra kävivät, joten ihmisiä on taas riittänyt.
Eetu jäi meille pariksi yöksi kyläilemäänkin.


p.s. Pieni hymyili ensimmäisen kerran keskiviikkona <3 Sain valloittavan pienen hymyn häneltä. Harmi etten ehtinyt tilannetta tallettamaan kameraan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti