maanantai 4. helmikuuta 2013

Kolmekymmentäviisi

viikkoa siis. Eli pahimmillaan vielä 7 viikkoa ja hyvällä tuurilla 3 viikkoa enää (jos sisaruksiaan seuraa) odotusta jäljellä. Malttamaton ei jaksaisi odottaa. Välillä supistelee kyllä jo kipeämmin ja jännityksellä odotankin, että kuinka pitkään neiti viihtyy vielä yksiössään. Taitaa olla hieman kiire pienellä. Kunhan ymmärtäisi olla purkamatta vuokrasopimusta liian aikaisin.

Tänään on taas ollut hieman huono olo, ehkä oon kipeäksi tulossa (toivottavasti en *sormet ristissä*). Päivällä neiti oli turhankin rauhallinen ja mä vähän huolissani, mutta nyt illan on kyllä riehunut ja mellastanut ja supisteleekin taas jonkin verran.
On myös ollut lantio hieman kipeänä (taas näitä uusia juttuja mitä ei aiemmissa raskauksissa ole ollut). 

Viikonloppu meni mukavasti askarrellen, ensin tein Jerryn syntymäpäivä kutsut (hieman ajoissa, mutta parempi niin), tein myös yhdistetyille Erinin syntymäpäiville ja pienen perintöprinsessan nimenantojuhlaan kutsukortit valmiiksi, joista tosin vielä toistaiseksi jätin päivämäärän ja kellon ajan pois, joskus huhtikuussa olisi tarkoitus pitää.
Ostin lapsille myös uudet vauvakirjat, johtuen siitä, että halusin kaikille samanlaiset ja vanhat oli täytetty vähän miten sattuu. Nyt olen tyytyväinen. Ostin Terese Ömanin laatimat Paras tarina minusta -kirjat. Suosittelen kyllä. Itse varsinkin tykkäsin, että on tilaa kirjoitella omia juttuja ja takana kaksi muovitaskua, johon sai sujautettua neuvolakortit, valokuvat, piirustukset yms.

Vielä tarvitsisi sama kirja käydä ostamassa tulokkaalle myös, onneksi sen kerkiää myös synnytyksen jälkeen hakemaan.
Ensimmäisenä listalla on meinaan kissaverkko pinnasänkyyn. Tähän asti saanut sänky olla rauhassa, nyt on Tessa osoittanut mielenkiintoa pinnistä kohtaan. Onneksi nukun nykyään niin levottomasti, että toistaiseksi kiipeämiset on saatu estettyä ja päivisin kissat eivät meidän huoneeseen pääsekään. Huomenna taitaa auton nokka osoittaa kohti lastentarvikeliikkeitä.

Tajusinpa muutenkin, että vielä on hommattavia tarvikkeita. Tosin tuo kissaverkko taitaa olla ainut kiireellinen + muutama lääke.
Näiden lisäksi olisi matkasänky, matkarattaat, uusi syöttötuoli (vanhasta lohjennut pari palaa enkä halua pienen loukkaavan itseään), itkuhälytin ja pari tuttipulloa lisää. 

Mutta nyt tämä valas siirtyy sohvalle, katsoo muutaman ohjelman ja painuu sänkyyn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti