perjantai 16. joulukuuta 2011

Päänsärkyä ja jumittamista..

Sitä tää päivä on ollut. Ehkä univelkaa sen verran että keho reagoi jo. No, jos viikonloppuna pystyisi nukkumaan vähän pidempään, Erin ja Jerry menee isälleen ja Eetu menee lauantaina meidän äidille jotta päästään Jukan kanssa ostamaan joululahjoja rauhassa. Helpompi pyöriä kaupoissa kahdestaan kun Eetu ei kuitenkaan jaksaisi koko ajan kävellä ja vaikea ostaa lapsille lahjoja jos yksi näkee ne etukäteen, kiukuttelua siitä vaan tulisi.

Huomenna pitäisi mennä pikkuveljeä auttamaan muutossa, tuskin menee kauaa kun ei ole paljoa tavaraa. Hassua ajatella, että viimeinen meistä sisaruksista lentää pesästä, hieman haikeetakin.

Tuli kahden päivän aikana kirjoitettua 66 kirjekuorta (joulukortteja varten). Neljäkymmentä korttia lähti tänään postin mukaan ja 26 korttia vien henk.kohtaisesti perille kun vastaanottajat eivät asu kaukana ja muutenkin tarkoitus nähdä ko. henkilöitä ennen joulua. Tietenkin olisin voinut olla fiksumpi ja kirjoittaa ja lähettää kortit aikaisemmin mutta hyvin ehti viemään tänään ne postiin.

Vaikka jouluaatto onkin jo ensi viikolla, ei oo yhtään sellainen olo. Ehkä toi lumeton piha vaikuttaa siihen. Saatiin me nauttia yksi päivä lumesta ja loput loskasta ja/tai vedestä. No, toivon silti että saataisiin kaikesta huolimatta valkoinen joulu.

Mulla on taas lukemis-into päällä, oon neljässä päivässä ahminut 3 kirjaa (jotka tosin olen lukenut vähintään 10 kertaa jo). Tällä hetkellä luen Juha Vuorisen kirjoja, niiden jälkeen siirryn Torey Haydenin kirjoihin. Tässä siis lempikirjailijani, hyllystä löytyykin lähes kaikki heidän kirjansa ja luen samoja kirjoja monta kertaa vuodessa. Haydenin kirjojen jälkeen siirryn isäni lainaamaan Richie Blackmore:sta kertovaan kirjaan. Toiveissa olisi nyt, että joulupukki toisi muutaman kirjan, esim. Reijo Mäen Vares-kirjoja tms.

Mutta ehkä nyt on aika tehdä vielä mukillinen teetä ja painua pehkuihin että jaksaa aamulla herätä. Hyvät yöt kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti