tiistai 22. marraskuuta 2011

Joulutunnelmaa

Sitten varsinainen teksti...

Ollaan lasten kanssa pikku hiljaa valmistautumaan jouluun. Jouluvalot on paikoissaan jo, pari jatkojohtoa pitää vaan viikonloppuna käydä ostamassa kun on ihmeen lyhyet johdot noissa valoissa. Kaikissa muissa huoneissa on valot paitsi meidän makuuhuoneessa, mutta sinne ei varmaan edes laiteta. Ihana istua iltaisin olohuoneessa kun ulkona on pimeää ja sisällä palaa vain jouluvalot ja kynttilät.

Tänään myös leivottiin ensimmäinen satsi pipareita. Eetu paineli muoteilla hienosti, Erinin ja Jerryn mielestä kauliminen oli kivempaa. Taisi pikku herkkusuiden suuhunkin taikinaa mennä aina kun mun silmä vältti. Osa pipareista onkin jo syöty. Ihanaa kun kotona tuoksuu piparit. Parasta joulussa mun mielestä onkin tuoksut (glögi, pipari, ruuat, kynttilät...) ja tunnelma. Saa olla perheen kanssa. Sovittiin Erinin ja Jerryn isän kanssa että he ovat aatonaaton ja aaton kotona ja Joulupäivän ja Tapaninpäivän isällään, meille kun tulee pukki kotiin (luultavasti pikkuveljeni tai sitten tilaamme pukin). Luultavasti myös äitini ja pikkuveljeni tulevat aattona meille.
Tähän väliin muutama kuva äidin pikku leipureista:
Rakkaimmat työn touhussa
Jerry ♥

Eetu ♥

Erin ♥
 En malta odottaa että veronpalautukset tulee ja pääsee joululahja ostoksille. Tai en odota sitä shoppailua vaan sitä että pääsee paketoimaan. 
Yleensä on tullut ostettua muutamalle läheisimmälle ystävälle, lapsille, vanhemmilleni ja sisaruksillenikin lahjat mutta tänä vuonna en osta varmaan kuin lapsille, vanhemmilleni, Jukalle ja pikkuveljelleni lahjat. Ja tietenkin kummipojalleni. Osan lahjoista teen itse. Ehkä jos aika riittää, niin teen parille ystävälleni jotkut pienet lahjat mutta aika näyttää. Tässä kuitenkin tekemistä ennen joulua kun Eetu täyttää 12. joulukuuta 4 vuotta ja jotkut pienet juhlat pitäisi järjestää.

Nyt on pakko lopettaa, ruoka alkaa olemaan valmista..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti